Neda: Hanka je licemer!

Iako je rat u Bosni i Hercegovini završen 1995. godine, razdor koji je on stvorio između Hanke Paldum i Nede Ukraden još ne jenjava.

A nakon što je

bosanska pevačica za tamošnje medije oštro kritikovala koleginicu, Neda je odlučila da uzvrati udarac, nazvavši Hanku licemerom.

 

– Ne znam zbog čega mene ta žena proganja. Nisam želela da budem deo rata, niti politički da budem umešana, ona jeste. Bila je na osnivačkom odboru SDH-a, a ja sam zbog prijateljske ponude ispala najveća budala. Sad me samo zato što sam odlučila da živim u Beogradu ona svaki put proziva – kaže Neda, a tvrdnju Paldumove da joj je nudila da snime duet o Bosni, što je ona odbila, naziva izmišljotinom.

– Meni Hanka nikada nije ponudila nikakav duet o Bosni, niti mi je bilo ko drugi ponudio. Jedina istina je da sam joj ponudila da dođe u Beograd za vreme rata 1992. godine. Rekla sam joj: „Dođi, Hanka, ako ti nećeš, pošalji decu kod mene“. Njena i moja ćerka su sličnih godina i družile su se. Mi smo se družile, a ona je na to rekla: „Neću u to četničko gnezdo!“ Ali, došla je u Požarevac – kaže za „Alo!“ Ukradenova, koja je nedavno gostovala upravo sa koleginicom Paldum u emisiji na Televiziji „DM sat“.

– Ako joj je smetalo moje prisustvo, zašto nije otišla iz Požarevca? Ona je licemer, odsedela je celu emsiju. Meni nije smetalo da sedim pored nje, jer sam profesionalac. A ona i dalje priča o meni pošto je patološki opsednuta mojim životom- zaključuje Neda.

Inače, stare vatre su se raspirile kada je Hanka posle emisije u kojoj je učestvovala sa Nedom dala intervju u kome je prozvala koleginicu.

– Ogorčena sam, svaki čovek bi trebalo da bude. Zvala sam je 1992. da snimimo pesmu „Ne daj se, Bosno“, a ona mi je rekla: „Koja Bosna? Ne zanima mene Bosna od Sarajeva do Busovače“. Pa je požurila za Beograd. I nedavno je u jednoj televizijskoj emisiji rekla: „Ja sam se brinula, poslednja koju sam zvala bila je Hanka. Zvala sam je da sa decom dođe u Beograd kod mene“. Koga je zvala? Zar je mogla otići u Beograd i ostaviti svoj grad? – izjavila je Paldumova za „Dnevni avaz“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Neda Ukraden postala baka!!!

Neda: Mlade žene su pune kompleksa!

Neda Ukraden uči unuku da svira klavir!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Neda: Hanka je licemer!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump