Nemeš se druži sa Marijaninom ćerkom!

Da je njihova ljubav pobedila mnoge prepreke dokazali su onog trenutka kada su se svima suprostavili i obelodanili da su zajedno i posle „Velikog brata“.

A da njihova veza ide u ozbiljnom pravcu Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević pokazuju tako što se ne odvajaju jedno od drugog.

 

Naime, Marijana je sudeći po fotografijama spojila svoju ćerku Korinu i dečka, tako da su sada nerazdvojni drugari.

Nikola je čak prilikom jedne od poseta Kninu učio malu Korinu da svira gitaru, na šta je mama Marijana sigurno bila ponosna. Da se petogodišnja devojčica i pevač vole govori i slika na kojoj je Nemešević čvrsto drži u zagrljaju. Kako piše hrvatski portal „24 sata“, mladi Požarevljanin je upoznao celu Marijaninu porodicu, pa je sada rado viđen gost u Hrvatskoj.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marijana i Nemeš stalno zajedno!

Nemeš: Ne mirim se sa bivšima!

Nemeš: Marijana je moja najveća ljubav!


Tagovi: [ ]

Jedan komentar na “Nemeš se druži sa Marijaninom ćerkom!”

  • janet vukosavic
    6 maja, 2012, 4:35

                             marijana i nemes cuvajte svoju ljubav ona ne dolazi svakoga dana ja sam hrvatica i moj decko je bio srbin pa su nas zli ljudi rastavili  danas nakon dugih niz godina oboje smo neozenjeni   i patimo sto nam se davno dogadjalo 
    ali napokon smo zajedno jer prava ljubav nikad ne prestaje

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump