Olja i Jelena ponovo jašu!

I one konja za jahanje imaju!

Dok estrada mahom zimuje na Kopaoniku i luduje na motornim sankama, Olja Crnogorac i Jelena Kostov vole Zlatibor i drugačije prevozno

sredstvo!

 

Naime, ove dve poznate dame odabrale su malo mirnije mesto za zimske čarolije, a glavna atrakcija bio im je konj, pa su i jedna i druga upregle svog i jahale po dubokom snegu. Izgleda da Olji i Jeleni nije teško da obezbede prevoz na kojoj god destinaciji da se zateknu, pa su tako i na zavejanom Zlatiboru pronašle rešenje da ne bi pešačile i umarale svoje duge noge.

S obzirom na to da skijaška odela nisu mogla da otkriju njihova zmijska tela, ove dve lepotice su našle način da se skinu i dozvole jačim polovinama da u hladnim danima malo pare oči, naravno, u spa centru! Crne kupaće kostime iskoristile su da pokažu bujna silikonska poprsja. Muške poglede su ignorisale i uživale u ženskom društvu, a očigledno je da im je to bilo dovoljno da pregrme minus 15 stepeni, koliko je u tom trenutku bilo napolju.

Inače, susret zvezde „Granda“ i starlete desio se krajem prošle nedelje, kada je Jelena imala nastup u jednom kafiću na Zlatiboru, gde peva već duži period svake nedelje.

Kada smo pozvali ove dve lepotice da nam ispričaju iz prve ruke kako su se provele, samo Olja nam je bila dostupna za komentar.

– Srele smo se namerno na Zlatiboru. Snimale smo nešto zajedno, ali o tom potom, saznaće se – bila je kratka gospođica Crnogorac.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Olja Crnogorac na deponiji!

Olja Bećković: Karleuša je ološ!

Olja Crnogorac u krilu Viktora Troickog


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Olja i Jelena ponovo jašu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump