Popović na udaru fanova!

Otkad je prvi čovek „Granda“ Saša Popović obelodanio da će se „Zvezde Granda“ okončati 2013.

Usledila je burna reakcija svih onih koji godinama verno prate

ovaj šou!

 

Kako „Alo!“ saznaje, imejlovi i poštansko sanduče pomenute produkcije od nedelje ujutru zatrpano je pismima u kojima fanovi ove emisije i takmičenja protestuju, a i telefoni su se usijali od poziva. Uprkos pritisku gledalaca, Saša Popović ne odustaje od onoga što je najavio, ali zato sprema novi muzički šou za koji veruje da će biti još bolji i gledaniji:

– Velika se frka digla kada je Popović u subotu uveče najavio da se najpopularnije muzičko takmičenje u Srbiji ukida sledeće godine. Telefoni „Grand produkcije“ naprasno su se usijali, a na njihovu internet i poštansku adresu počela su da pristižu pisma u znak protesta. Očigledno je veliki broj onih koji ne žele da se „Zvezde Granda“ završe dogodine – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor, blizak čelnicima „Granda“, i dodaje:

– Ipak, uprkos pritisku javnosti, Popović neće odustati od svoje namere. Nakon završetka ove sezone „Zvezda Granda“, posvetiće se osmišljavanju novog TV formata, za koji veruje da će biti još bolji i gledaniji. Reč je o muzičkom takmičenju, ali potpuno drugačije koncipiranom od sadašnjeg, u kojem će biti još izraženija interakcija s publikom. Ne bih više da otkrivam, ali verujte da ideja ovog projekta koji je tek u početkoj fazi dosta obećava – zaključuje naš sagovornik.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Popović: Ukidam „Zvezde Granda“!

Saša Popović: Milana bih vratio u „Grand“!

Majkl Džekson i reakcije fanova na turnejama!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Popović na udaru fanova!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump