Popović: Ukidam „Zvezde Granda“!

Najpopularnije muzičko takmičenje u Srbiji „Zvezde Granda“ posle gotovo decenije emitovanja biće ukinuto nakon finala 2013. godine!

Ovu informaciju je obnarodovao lično

direktor produkcije „Grand“ Saša Popović kada je u subotnjoj emisiji najavio da svi koji žele da postanu deo „Grandovog“ jata mogu da se prijave na audicije koje se održavaju ove godine, jer od sledeće takmičenje neće postojati.

– Svi koji žele da postanu zvezde „Granda“ neka dođu na audicije koje organizujemo ove godine, jer 2013. godine biramo poslednjeg pobednika za „Zvezde Granda“. Ovo su poslednje audicije, zato iskoristite svoju šansu – rekao je tokom emisije Popović.

Ova informacija iznenadila je sve bolje poznavaoce prilika na estradi jer je emisija i dalje u vrhu gledanosti, pa su odmah počele da kruže različite verzije zašto je Popović doneo ovakvu odluku. Po jednoj verziji, zbog velikog broja mladih pevača u produkciji je nastala gužva, pa nema dovoljno mesta da se svi promovišu, dok ima i onih koji tvrde da je povod taj što „Grand“ sprema novu emisiju. U želji da stavimo tačku na spekulacije, pozvali smo PR slžbu najveće diskografske kuće na Balkanu, u kojoj su nam potvrdili reči svog direktora i dali dodatno objašnjenje.

– Zbog toga što će sledeća sezona biti poslednja, audicije ćemo raditi širom države, ali i u zemljama u regionu. Nakon što naredne godine odaberemo još jednog pobednika „Zvezda Granda“, počinjemo s novom emisijom o kojoj je još rano govoriti, ali smo sigurni da će biti podjednako omiljena i gledana kao i „Zvezde Granda“ – rečeno nam je iz pres službe „Granda“.

Inače, trenutna sezona „Zvezda Granda“ je šesta po redu, a do sada je preko 50 pevača učestvovalo u finalu emisije, od čega je petoro pobedilo. Prvi je bio Bane Mojićević, zatim Milica Todorović, usledio je Dušan Svilar, potom Darko Lazić, a poslednji pobednik u sezoni 2011. bio je Stefan Petrušić.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vlada i Anabela vode „Zvezde Granda“?!

Anabela će voditi „Zvezde Granda“?!

Braja: Saša Popović stvara lažne zvezde!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Popović: Ukidam „Zvezde Granda“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump