Saša Kovačević pozajmio glas za seriju „Ostrvo“!

Popularni pop pevač Saša Kovačević pridružio se akciji promovisanja nove grčke serije „Ostrvo“ tako što je po prvi put pozajmio glas u promotivne svrhe.

Naime, Saletov glas

čuje se iza najave za najtraženiju seriju na svetu koja u ponedeljak počinje da se emituje na Televiziji „Pink“. Kovačević prepričava radnju „Ostrva“ dok se prikazuju neki inserti iz serije. I mada mnogi nisu poverovali da je pomenuti glas pevačev, iz produkcije nam je potvrđeno da je on u pitanju.

Inače, preko sto poznatih ličnosti podržalo je akciju promovisanja nove serije, pošto im je data prilika da odgledaju nekoliko epizoda pretpremijerno. Među njima su se našli Anabela Bukva, Ivana Selakov, Aca Lukas, Lepa Brena, Seka Aleksić, Jelena Kostov, Džej, Marija Šerifović i još mnoge javne ličnosti.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lepa Brena promoviše „Ostrvo“!

Saša Kovačević nastupa u Dubaiju!

Kovačević sa misicom koja je skočila u Dunav!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Saša Kovačević pozajmio glas za seriju „Ostrvo“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump