Sekino kuče u čizmama!

Šta bi braća Grim rekla na ovo?

Jeste da su se oni davnih dana dosetili da jednom mačoru obuju čizme, doduše u bajci, ali da i druge životinje mogu da ponesu ovaj odevni

predmet pokazala nam je mezimica pevačice Seke Aleksić!

 

Ona je svoju kucu, inače odskora i „fejsbuk“ korisnicu Vivijen, izvela ispred kuće u Staroj Pazovi kako bi se zajedno poigrale na snegu.

Folk diva je za tu priliku obula bele „Diorove“ čizmice, a da kuca ne bi bila bosa po hladnoći, njoj je obula brendirane cipelice, prilagođene ovim vremenskim uslovima. Kako kuca ne bi pokvasila svoje veličanstvene čizmice, Aleksićeva ju je u početku držala u rukama, da bi je u jednom trenutku, ali samo nakratko, spustila na sneg. Ipak, predostrožnosti radi, Vi je ubrzo potom vraćena u siguran folkerkin zagrljaj, gde se svakako oseća najprijatnije.

Po svemu sudeći, Vivijen će prvu svoju zimu pamtiti upravo po novim čizmicama, koje je premijerno prošetala ispred doma svoje gazdarice.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sekino kuče na „fejsu“!

Sekino kuče u kućnom pritvoru!

Seka Aleksić u prirodnom okruženju!!!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Sekino kuče u čizmama!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump