Ševket se muvao s obožavateljkama!

Kad Srpkinje napadaju Turke! Nekada su se naše žene branile od osvajača, ali sada su prešle u napad.

A njihove mete proteklog vikenda bili su Ševket i Oguz,

tačnije Hasan Hušekčetinj i Tolga Korel, glumci iz serije „Kad lišće pada“!

 

Razume se, tokom noćnog provoda u gradu koji je po tome nadaleko poznat!

Naime, kao što je „Alo!“ već pisao, zvezde popularne turske igrane emisije posetile su Beograd povodom prikazivanja poslednje epizode. Popularni Turci rado su ispunili formalne obaveze, pre svega gledanje svoje serije u studiju „Prve“, a potom su iskoristili priliku da obiđu srpsku prestonicu. Ručali su u poznatom restoranu „Kalemegdanska terasa“, ali dok je ženski deo ekipe „Kad lišće pada“ uveče otišao u hotel da se odmori i naspava, gorepomenuti dvojac krenuo je u život.

Put ih je odveo u klub „Stefan Braun“, u kojem su Ševket i Oguz preživeli pravu žensku ofanzivu! Dame su im odreda prilazile da se fotografišu i upoznaju, a i da malo proćaskaju. Moguće je da su gledajući seriju savladale bar osnove turskog jezika, pa nisu imale probleme u komunikaciji s TV zvezdama. Iako je Korel glavni zavodnik u seriji, pažnja devojaka bila je više usmerena na Hušekčetinja, koji je imao priliku da vežba zavodničke sposobnosti, mada se na kraju sve završilo samo na upoznavanju.

Bilo kako bilo, Ševket i Oguz su se sjajno provodili, što se vidi i na slikama koje je snimio naš fotograf. Hušekčetinj se u jednom trenutku izgleda uplašio da mu neće biti dovoljno alkohola, koji se inače točio u velikim količinama, ali za tu bojazan, naravno, nije bilo razloga.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aca Lukas iskulirao Ševketa!

Ekipa “Montevidea” se zahvalila obožavaocima!

Lukas: Neću da se mirim s Tigrom!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ševket se muvao s obožavateljkama!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump