Viki sa sinom na sankanju!

Da joj pristaje nadimak Supermama, ovaj put je pokazala Viki Miljković. I pored toga što ima mnogo obaveza.

Pevačica je odvojila vreme i izvela sina

Andreja na sankanje, a sudeći po fotografijama, oboma su prijale snežne čarolije.

 

Kada nemate vremena da odete na neku planinu, dobro je i brdašce na Bežanijskoj kosi, gde je naš paparaco i uslikao Viki sa sinom. Skafander, rukavice, kapa, šal, celokupna zimska oprema je tu, još samo da počnu sa spuštanjem niz brdo! Kao i svako dete, i mali Andrej je uživao u sankanju, a mama je činila sve samo da njen mezimac bude nasmejan. On je jedva čekao da se spuste niz padinu, pa je potrčao i prvi stigao na vrh, a onda je nestrpljivo čekao mamu. Njih dvoje su se kao pravi drugari spustili i na kraju se pobedonosno radovali uspešnom sankanju.

U jednom trenutku, Andrej se umorio i nije hteo da hoda, ali ga je Viki vukla na sankama. Dete je sve vreme aplaudiralo mami i uzvikivalo „ura“! Pa i vi biste da vas mama vozi na sankama.

Čak ni hladnoća nije smetala pevačici i njenom jedincu da se provode na snegu, tako da je za polazak kući presudio onaj trenutak kada se Andreju prispavalo. Viki je poslušala želju svog sina, pa su se uputili ka toplom domu. Srećom, nije im bilo daleko jer Miljkovićeva živi na Bežanijskoj kosi.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Viki se odmara sa sinom u Budvi!

Goca sa Lenom na sankanju!

Viki: Stavljam tačku na svađu sa Darom


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Viki sa sinom na sankanju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump