Viktorija: Probala sam heroin!

Pevačica i bivša farmerka Snežana Mišković, poznatija kao Viktorija, priznala je da je u mladosti probala heroin.

Povod za priču na ovu temu bilo je to što je rok ikona stare

Jugoslavije endavno saznala da joj je bivši suprug preminuo nakon višegodišnjeg konzumiranja droge.

– Kad sam ušla u celu priču, a tek u trideset trećoj sam prvi put videla heroin, ovu drogu su koristili muzičari sa kojima sam snimala ploču. Videla sam da ti ljudi ne funkcionišu bez toga. Ja sam po tom pitanju bila prava neobrazovana seljanka, koja ništa o tome nije znala. Pojma nisam imala da uzimanje droge može da dovede do situacije da čovek umre od obične upale pluća, od gripa, da propada ceo organizam, stradaju kosti. Gledala sam jednog prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima. Heroin sam probala iz znatiželje, neznanja i radoznalosti – rekla je Viktorija za „Press“.

 


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Viktorija: Uskoro nove pesme na američkom tržištu

Viktorija: Spasila me je ikonica Sv. Nikole

Viktorija Bekam: Dobro sam, srećna i zdrava!


Tagovi: [ ]

2 komentara na “Viktorija: Probala sam heroin!”

 • Žarko
  25 maja, 2013, 14:11

  Valiki pozdrav za Snežanu mišković Viktoriju,od Gordane i Žarka.
  Viktorija da te podsetim, upoznali smo se moja mama i ja sa tobom,93.godine kod tebe u podkrovlju, u Vladetinoj broj 18.I ti si dolazala kod nas u Slavujevom Vencu broj 1 kod Vukovog spomenika.Sada mama i ja živimo na Trošarini, kod Auto komande u Buleraru JNA.Viktorija slažem se sa tobom,da sada treba ti da se posvatiš tvojoj, ćerki Tari i tvojoj porodici.Nadam se da ćeš da budeš gost u Emisijama.Magazin in i u emisiji Nedeljno popodne kod Lee Kiš.Pada i tim emisijama, objaviš kada ćeš da održiš tvoj veliki oproštajni koncert, u Beogradu, i kada će da izađe u prodaju, tvoj novi album Spas.Viktorija voleo bih da ti lično pročitaš, ovaj komentar.Takođe bih voleo i da se čujemo i vidimo od druge polovine Septembra do kraja Decembra 2013.godineDugo se nismo videli.Kada budeš raspoložena, ti se javi mami i meti telefonom i da napravimo da se vidimo kao što sam napisao u ovom komentaru.Viktorija možeš da nas zoveš posle 17.Septembra.Na naše mobilne: 064/45-74-004 Gordana, i 065/367-44-35 Žarko.Još jednom veliki pozdrav ta tebe, od Gordane i Žarka Medića.

  P.S. Ovaj komentar neka lično pročita Snežana Mišković Viktorija.

  Zamolio bih da ovaj komentar ne brišete uopšte.Hvala.

 • Žarko
  11 jula, 2015, 17:06

  Zdravo Viktorija.Ja sam 18.Novemra 2014. bio na tvom koncertu, u Sava Centru.Dao sam ti moju sliku i moj braj telefona u crvenoj ukrasnoj kesi.Ja sam Živeo na Zvezdari na Novom grablju, u Slavijevom vencu broj 1.Na uglu Slavujevog venca i Stanka Vraza.Molim te da mi se javiš.Na broj telefona: 011/398-40-58. Žarko Medić.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump