Za doručak deci daje „koka-kolu“!

I on ima svoju muku! Holivudski glumac Bred Pit (48) koji sa partnerkom Anđelinom Džoli (36) ima šestoro dece.

Pohvalio“ se svojim roditeljskim umećem!

Naime, Bred je

gostujući u emisiji kod novinara Džejmsa Liptona rekao da ponekad deci za doručak daje „koka-kolu“!

Dok gigant iz Atlante trlja ruke zbog ničim izazvane reklame, a konkurencija iz „Pepsija“ negoduje, ovakvo buđenje klinaca svakako je naišlo na osudu nutricionista, imajući u vidu veliki proenat šećera koji sadrži to gazirano piće. Glumac je izjavio da mu je mamac u vidu „koka-kole“ poslednja očajnička mera kako bi naterao mališane da ustanu.

„Ponekad ih je nemoguće izvući iz kreveta i probuditi. Priznajem da ih ponekad budim na brzinu i govorim im: ‘Evo tvojih patika, popij ovu ‚koka-kolu‘, sve popij. Popij odmah. Popij!’, ali to je samo zbog toga kako bi što pre ustali“, rekao je Bred.

Jedna limenka sadrži između 40 i 50 grama šećera. Deca koja piju samo jednu konzervu dnevno rizikuju da se ugoje oko sedam kilograma. Bred i Anđelina imaju šestoro dece, od kojih je troje usvojeno. Najstariji sin Medoks iz Kambodže rođen je 2001, Paks iz Vijetnama rođen je 2003, ćerka Zahara iz Etiopije rođena je 2005, a Šajlo iz Namibije 2006. Anđelina je blizance Noksa i Vivijen rodila u Nici (Francuska) 2008. godine.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina opet trudna?

Najlepši par na svetu usvaja i 7. dete!

Anđa: „Šajlo se oblači kao Crnogorci“


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Za doručak deci daje „koka-kolu“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump