Žika izveo sina iz porodilišta!

„Rodio se sin, mali gospodin“ zapevali su muzičari u trenutku kada je Saša Žika Jakšić sa suprugom Dajanom izveo sina Dušana iz porodilišta.

Iako je žurio da mališana skloni sa

hladnoće i unese ga u automobil, Žika je stigao i da muzičare okiti sa 5.000 dinara!

 

Ponosni tata došao je u kliniku za ginekologiju i akušerstvo u Višegradskoj ulici u 11.15, a na vratima ga je sačekala Dajanina mama Evica, koja inače radi u toj ustanovi. Jakšić je mahnuo svim novinarima i dobacio:

– Slikaćete kad izađemo!

Pored tate i bake, malog Dušana je dočekao i deka Dejan Paunović. Onda su se ponosni roditelji i pojavili na vratima klinike. Žika je u jednoj ruci nosio korpu s bebom, dok je u drugoj imao veliki plavi balon. Novopečena mama je išla iza svog supruga, a pored toga što je blistala od sreće, Dajana je angažovala šminkera i frizera kako bi u ovoj prilici zablistala.

– Sve je super. Sve je prošlo odlično – rekla je Dajana po izlasku iz porodilišta.

Ponosni roditelji su produžili do automobila, Žika je uneo svog sina, a Dajana sela pored mališana na zadnje sedište. Baka Evica se pridružila srećnom paru, dok je deka Dejan išao drugim automobilom, a onda su se uputili ka toplom domu kako bi svog sina smestili u udobnu kolevku i uživali na okupu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brena pocepala Žiku!

Severina napustila porodilište!

Mina Lazarević rodila sina!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Žika izveo sina iz porodilišta!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump