Adrijana Lima i Marko Jarić očekuju drugo dete

Brazilska lepotica i srpska snajka Adrijana Lima (30) ponovo je u drugom stanju! Nakon ćerke Valentine.

Koju je jedna od nejlepših žena sveta rodila 2009. godine,

Marko Jarić (33) i njegova supruga očekuju još jednu prinovu.

 

– Narode, imam sjajne vesti! Marko i ja smo presrećni što možemo da podelimo divne novosti sa svima vama! Trudna sam – napisala je juče na svom „tviteru“ Adrijana.

Poznati supružnici ispričali su već za „Pipl“ da je cela njihova porodica veoma uzbuđena zbog najnovijih vesti, a da je najsrećnija dvogodišnja Valentina, koja prema rečima njene mame, ne prestaje da ljubi njen stomak i govori: „Poljupci za bebu, poljupci za bebu“.

Marko i Adrijana upoznali su se 2006. godine na jednoj zabavi u Los Anđelesu, a poznata manekenka još je tada izjavila da je „znala da je Marko onaj pravi i da je jasno mogla pred sobom da vidi venčanje i veliku porodicu sa njim“. Nakon dobijanja prvog deteta, jedna od najvećih zvezda među “Viktorijinim anđelima” brzo je ušla u formu nakon porođaja i nastavila da radi za „Viktorija sikret“, ali je tom prilikom izjavila i da za nju „nema boljeg posla od majčinskog“, kao i da nikada nije verovala da je moguće nekog toliko bezuslovno voleti. U decembru prošle godine, Marko Jarić je u jednom intervjuu, govoreći o svom porodičnom životu, priznao da bi iako to još nisu planirali, on veoma voleo da Valentina uskoro dobije brata ili sestru.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marko Jarić i Adrijana Lima se razvode?

Marko Jarić i Andrijana Lima dobili ćerku!

Marko Jarić i Adriana Lima čekaju dete


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Adrijana Lima i Marko Jarić očekuju drugo dete”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump