Ana vodi računa o zdravlju!

Da pojedine javne ličnosti uprkos brojnim obavezama stižu da povedu računa i o svom zdravlju.

Pokazala nam je Ana Nikolić, koja je obavila rutinsku kontrolu u

jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

 

Naime, pop pevačica je juče viđena nešto pre podneva kako napušta ordinaciju, što je pokrenulo lavinu različitih komentara. Odmah su krenule spekulacije šta je Nikolićeva radila kod lekara i da li, ne daj bože, ima zdravstvenih problema.

– Ana Nikolić je u toku jučerašnjeg dana posetila jednu privatnu beogradsku kliniku. Na unapred zakazan pregled stigla je na vreme i u ordinaciji se zadržala oko pola sata. Zaista ne znam koji je razlog njenog odlaska kod lekara, da li je samo kontrola ili postoji neki zdravstveni problem – kaže za naš list sagovornik koji se zatekao na licu mesta.

Ipak, kako ne bismo ostavili prostora za spekulacije, pozvali smo Nikolićevu, koja nam je potvrdila da je juče bila kod lekara.

– Ha, ha, ha. Smešno mi je da komentarišem svoj odlazak u prodavnicu, kod lekara i slično. Ali, ako vas baš zanima, bila sam na rutinskoj kontroli – rekla je Nikolićeva za „Alo!“.

Ko se čuva, i bog ga čuva!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana i Nikola Rađen se vole preko „tvitera“!

Ana posuta belim prahom!

I Ana Nikolić našla fudbalera?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ana vodi računa o zdravlju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump