Anđelina o novoj ulozi: Ponekad je dobro biti zao!

Anđelinu Džoli nazivaju različitim nadimcima, ali “zla” nikada nije bio epitet koji se veže za njeno ime.

Ipak, slavna oskarovka će glumiti jednu od

najlegendarnijih zloća u istoriji filma. Naime, popularna humanitarka će glumiti zlu vešticu u rimejku Diznijevog filma “Uspavana lepotica”. Šestoro Anđelinine dece je oduševljeno njenom novom ulogom, a popularna glumica je rekla da se i sama dobro zabavlja pripremajući se za novu ulogu.

“To je sjajan scenario. Već sam naoštrila rogove, a moja deca su veoma srećna”, rekla je Anđelina u intervjuu za “Entertainment Weekly”.

UNHCR – ova ambasadorka dobre volje kaže da svojoj deci želi da pokaže i tamnu stranu života kroz “Uspavanu lepoticu”.

“Nadam se da će na kraju videti jednu ženu koja je sposobna za mnoge stvari i samo zato što se brani i zato što je agresivna, ne znači da ne može da ima i neke kvalitete. Možda će zvučati ludo ako kažem da iz njenog lika devojke mogu da nauče nešto dobro. Zla veštica je sjajna osoba, samo nije savršena. Daleko od toga”, pojasnila je Džolijeva.

Snimanje filma počinje u junu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina je u trećem mesecu trudnoće?!

Anđelina opet trudna?

Zla veštica Anđelina!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Anđelina o novoj ulozi: Ponekad je dobro biti zao!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump