Boki 13: Ivan ima snimak s ljubavnicom!

Poznati voditelj Ivan Ivanović ne samo da je tokom braka imao ljubavnicu već postoje i fotografije na kojima je snimljen s njom.

Tvrdi Bojan Jovanovski. Naime, kako kaže popularni

Makedonac, on je nedavno imao prilike da vidi snimke golog Ivanovića nakon čega je zaključio da je neverstvo najverovatniji razlog za krizu u voditeljevom braku.

 

– Osećam potrebu da se javno zahvalim jednoj ženskoj osobi koja mi je pokazala svoje intimne fotografije urađene prošlog meseca. Na tim fotografijama sam jasno video „divno“ i „raskošno“ telo njenog ljubavnika Ivana Ivanovića dok leži go pored nje. Ne možete da zamislite na šta to liči! Dlakavi, skraćeni muški torzo sa visinom oko 1,65 i upaljačem umesto onog ponosa o kom stalno priča! – rekao je Jovanovski za „Alo!“. On dodaje da mu je posle pomenutog prizora pozlilo!

– Posle ove fotografije, od koje sam povraćao pet puta, imam potpuno razumevanje za njegovo ponašanje. Sada razumem zašto pričaju da dotični svaki put iz kluba izađe zagrljen s drugom ribom. Pa razumljivo je da neće nijedna od tih poštenih da doživi takvo iskustvo dva puta. Zbog neverstva se verovatno i razvodi – zaključio je Boki 13, dok je Ivan Ivanović na ovu prozivku rekao samo:

– Nemam komentar.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Boki 13 je opet Bojan!

Boki 13: Nisam oprostio Anabeli /intervju/

Boki 13 uradio liposukciju lica!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Boki 13: Ivan ima snimak s ljubavnicom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump