Boki 13 otkriva estradne gejeve!

Izgleda da lik i delo makedonskog šoumena Bojana Jovanovskog nije jedina stvar koja je do sada šokirala javnost jer najgore tek sledi.

Sudeći po delu autobiografije koji je

dao na uvid našoj redakciji!

 

Naime, već nakon nekoliko redova svog predstavljanja i pisanja o tome kako se osećao u trenucima kada je tek uplovio u estradu, Boki 13 nastavlja sa žestokim prozivkama.

– Dragi moj čitaoče, mene najviše nerviraju ovi „pederi“! Da se ne lažemo, ima ih mnogo na našoj estradi. Pa da, svi vi mislite u sebi i kažete: „Šta ova debela nakaza priča?!“. Ali, dragi moj čitaoče, ja ne lupam, ja pričam istinu! Evo vam samo jedan mali primer… Jedan deklarisani gej umetnik (sa naše estrade) pre nekoliko godina u poverenju mi je rekao: „Mislim, Boki, ovaj glumac (ime napisano u knjizi) stvarno je sladak, ali razočarao me je..“. Ja pitam zašto, a on će: „Pa bili smo jednom zajedno i Boki, veruj mi, on nema onu stvar, on ima smoki!“ – napisao je Boki a onda i deo svoje knjige posvetio popularnom pevaču čije je ime takođe naveo u autobiografiji.

– Onda, recimo, onaj popularni pevač… za njega svi živi pričaju, pevačice i ovi deklarisani gej umetnici, da je najobdareniji pevač na estradi. Ju, bože! Ajde, razumem da su neke od tih pevaljki proverile pa pričaju, nego kako to znaju ovi gejevi? Aaaaaa, što sam glup! Oprostite, ipak sam ja plavuša! Pa da, to su i oni sami proverili! Ah (ime u knjizi), nisi tako naivan, ali ja te razumem. Brate, kad si pijan i kad si „haj“, kod tebe može sve – piše na samom početku Bojanove autobiografije.

Ako je suditi po početku, kraj je neizvestan. Jedno je sigurno, Jovanovski će još jednom uspeti da privuče pažnju i izazove skandal!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Doktor Boki i mister Jovanovski

Bradati Boki 13!

Boki 13 pokazao sise!!!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Boki 13 otkriva estradne gejeve!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump