Bradati Boki 13!

Šta je muškarac bez brade?

Izgleda da je upravo muški ukras iznenađenje koje je Bojan Jovanovski spremio kada je fanovima saopštio da će sa novim

albumom promovisati i malo muževniji izgled!

 

Naime, Boki 13 je na svom „fejsbuk“ profilu okačio sliku na kojoj ima bradu, a pored njega je majka.

Međutim, nije čudno što jedan muškarac ima bradu, već je zanimljivo videti Jovanovskog kako promoviše svoju mušku stranu. Do sada nismo imali prilike da ga vidimo čak ni bez pudera i ostale šminke, a kamoli s nekom dlakom koja će pokvariti utisak „moderne plavuše“. Da li je poznati Makedonac ovu sliku objavio namerno ili slučajno, nismo znali, pa smo ga zato pitali.

– Ja sam rekao da ću sa novim albumom „Ne plaši se ogledala“ imati dosta iznenađenja, a tu sliku sada ne bih komentarisao. Ono što pripremam za svoju publiku svakako je mnogo veće od te slike. A i na nastupima planiram da oduševim sve one koji me vole, pa čak i one koje me ne vole – rekao je Jovanovski za naš list i dodao da jedva čeka da za nekoliko dana izađe njegov CD.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Doktor Boki i mister Jovanovski

Boki 13 u zagrljalju „ministra odbrane“!

Boki 13 pokvasio butkice!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Bradati Boki 13!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump