Brega preko veze obavio sistematski!

Proteklih dana glavna vest u Bosni i Hercegovini je povratak Gorana Bregovića u rodno Sarajevo.

U kome će ponovo živeti, a televizijske kamere neprestano

ga prate i snimaju svaki njegov korak da bi građani u večernjem dnevniku bili obavešteni o kretanju ovog muzičara!

 

Tako je najpre obavio sistematski pregled, pa je umesto da preda knjižicu i sačeka red, čuvenog muzičara kod lekara odveo lično bosanski ministar zdravlja Rusmir Mesihović!

Kako piše „Jutarnji list“, Bregović je samo pokucao na vrata ministra zdravlja i nakon razgovora sa njim odradio sve preglede, između ostalog i pregled CT skenerom, na koji građani Bosne i Hercegovine čekaju „samo“ pola godine. I naravno, ovaj sistematski pregled preko reda Goran Bregović nije skrivao, već je cela procedura snimljena i prikazana na bosanskom javnom servisu da bi se gledaoci uverili kako „savršeno“ funcioniše zdravstveni sistem njihove države. I naravno da savršeno funkcioniše, ali samo onda kada ste drugar sa ministrom zdravlja! Bregovića, koji je u januaru najavio „povratak korenima“, ugostili su i drugi visoki zvaničnici Bosne i Hercegovine.

– Nikad pre nisam bio kod nekog gradonačelnika iako sam počasni građanin Buenos Ajresa, Atine, Praga, Tirane… Nisam nikad bio kod svog gradonačelnika i ovo mi je vrlo neobično i drago. Kada bih pronašao način da radim ovde, dolazio bih češće – izjavio je nedavno Brega, a proteklih dana sastao se i sa predsednikom skupštine BiH. U Sarajevo su se sa Goranom Bregovićem doselile supruga Dženana i ćerka Ema, dok su druge dve ćerke ostale u Parizu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brega: Simpatični su mi Dodik i Čeda!

Brega na turneji sa Kleptonom?

Brega i Konstanca ruku pod ruku zaljubljeni!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Brega preko veze obavio sistematski!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump