Ceca otišla sa tašnom, vratila se sa kesama!

Cipelice, bluzice, kompletići, šeširi! Iako je u Frankfurt otputovala samo sa tašnom, Svetlana Ražnatović se u Srbiju vratila sa kesama!

Naime, Ceca je sletela na Aerodrom

„Nikola Tesla“ u nedelju oko 17.30, i to punih ruku. Pevačica je slobodno vreme u Frankfurtu iskoristila da kupi neke stvari za sebe, a sudeći po kesama, postala je bogatija za čuvene „džimi ču“ cipele, čija se cena kreće i do nekoliko hiljada evra. S obzirom na to da dugo vremena nije imala priliku da obilazi radnje, Ražnatovićeva se nije baš nakupovala, a možda je i kriza u pitanju, pa je novca imala za samo tri kese.

Ipak, da je nastup na Majni prošao odlično, pokazuje i njeno lice. Pevačica je izgledala umorno, pa je iz aviona izašla sa naočarima, u farmerkama, patikama i providnoj majici koja je otkrivala boju njenog brushaltera. Pored toga što je publika u Fankfurtu uživala, i Ceca se osećala fenomenalno, a to pokazuje i njen status na „tviteru“ samo nekoliko sati po završetku nastupa.

– Dragi moji, ako ste se na koncertu u Frankfurtu proveli kao ja, onda je to neopisivo lepo! Hvala vam na takvom osećaju! Volim vas – napisala je na pomenutoj društvenoj mreži.

 

Ceca: Uželela sam se pevanja!

Posle više od godinu dana pauze, Svetlana Ražnatović zapevala je pred svojom publikom. Prvi koncert u okviru evropske turneje održala je u Frankfurtu, o čemu je „Alo!“ već pisao, a tom prilikom dala je i ekskluzivni intervju za Televiziju „Pink“.

– Želim da kažem da je ovo nešto najlepše što je moglo da se dogodi na početku moje turneje. Mislim da je bilo prelepo, prelepo veče, mislim da je i moja publika zadovoljna – rekla je folk zvezda na početku razgovora.

– Nisi nastupala više od godinu dana?

– Da, da, tako je, od Australije 2010. godine.

– Kakav je bio osećaj izaći ponovo pred publiku?

– Pa dobro, ja sam se jako uželela scene, to je važan deo mog života, muzika, i ja sam na pravom mestu kad sam na bini, to sam ja…

– Iako si pevala tri sata, deluješ sveže i odmorno. Kako?

– Pa šta misliš? Vidiš da sam prezadovoljna. Ovaj razgovor vodimo posle sjajnog koncerta i sedimo u divnoj romantičnoj atmosferi… Ne mogu a da ne budem zadovoljna i ispunjena.

– Prvi put si se pojavila u kratkoj haljini?

– Da, dugo nisam nosila mini haljinu. Ona je delo Saše Vidića, a ova crvena je D&G…

– Kakvi su utisci ponovne saradnje sa Milijem?

– Nema tu ničeg novog, sve je po starom, samo smo još više puni energije i još više dajemo sebe.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Video: Cecin intervju za televiziju Pink!

Ceca se posle odmora od dva meseca, vratila sa Kipra!

Ceca sa Cveletom otišla na Kipar


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ceca otišla sa tašnom, vratila se sa kesama!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump