Ceca zbog Željka odbila milione!

„Prva ljubav zaborava nema“, pesma je koju bi ovih dana u duetu mogli da otpevaju dugogodišnji prijatelji i poslovni saradnici.

Ceca Ražnatović i Željko Mitrović nakon što su, kako „Alo!“

saznaje, postigli dogovor o ekskluzivnoj saradnji.

 

– Pregovore je u svoje i Cecino ime vodio njen producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili. Još pre početka razgovora, njih dvoje su se dogovorili da novac ne mora da bude presudan faktor u kampanji koja im predstoji. Iako je bilo razgovora i sa drugim televizijskim stanicama i diskografskim kućama, od kojih su neki nudili i velike svote novca, bitnu ulogu igrao je i lični odnos Cece i Željka Mitrovića jer su jedno drugom u više navrata bili velika podrška, što se nikako ne može zaboraviti. S druge strane, ponuda koju je „Pink“ izneo nije se mogla odbiti jer je vrednost marketinškog prostora daleko prevazilazila sve sume o kojima se pregovaralo – kaže za naš list dobro obavešteni izvor blizak „Miligramu“ i dodaje da je istog dana postignut još jedan dogovor.

– Mili je sa predstavnicima „Pinka“ ugovorio i saradnju vezanu za njegov dugo pripremani autorski album „Miligram 2“. Tako će reklama za Cecine nove pesme i taj album uskoro početi da se prikazuju na „Pinku“, a u pripremi su i specijalne emisije, ekskluzivni intervjui, izveštaji sa turneje i sve ono što čini ozbiljnu kampanju – zaključuje naš sagovornik.

Sa Televizije „Pink“ nismo dobili potvrdu, ali ni demanti ove informacije.

– Ceca i „Miligram“ su uvek bili veliki prijatelji „Pinka“ i to ništa ne može da promeni. Smatramo da naša saradnja nikada nije prekidana – rekli su nam u PR službi „Pinka“, dok je Ceca, koja je u subotu održala spektakularan nastup u Frankfurtu i tako otpočela inostranu turneju, ostala zagonetna.

– Nemamo komentar – saopšteno nam je iz pres službe folk zvezde.

No, pošto se ljubav i kašalj, ali ni kampanja, ne mogu sakriti, ostaje nam da budemo strpljivi i uskoro ćemo saznati da li je jedan od najuspešnijih poslovnih tandema u istoriji domaće estrade ponovo udružio snage!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca i Željko: Palo pomirenje!

Ceca Ražnatović snimila novi album!

Ceca posle zatvora kreće na turneju!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ceca zbog Željka odbila milione!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump