Ćerka i usvojeni sin Vitni Hjuston ozvaničili svoju vezu

Nakon što se u medijima pojavila informacija da su ćerka i usvojeni sin Vitni Hjuston u vezi.

Nik Gordon, dečak koga je Vitni sa 12 godina nezvanično usvojila, tu vest je i

potvrdio na svom „tviter“ nalogu.

„Da, mi smo se zbližili, pa šta!!!“, napisao je on na „tviteru“. Međutim, izgleda da nije reč o prolaznoj tinejdžerskoj vezi jer je Bobi Kristina, ćerka Vitni Hjuston, uslikana sa vereničkim prstenom!

Američki mediji prenose da je Nik zaprosio Bobi 10. marta. Sisi Hjuston, njena baka i majka Vitni Hjuston, toj vezi se žestoko protivi i karakteriše je kao incestoidnu. Međutim, izgleda da par za to ni najmanje ne mari.

– Bobi je rekla baki da joj ne treba njen blagoslov da se uda za Nika i da što se više meša u njihovu vezu, to je više učvršćuje – rekao je izvor blizak porodici za američki „Star magazin“.

Bobi i Nik su nedavno uslikani ispred jedne picerije u Atlanti i sve vreme su se držali za ruke i ljubili. Izgledali su veoma zaljubljeno, a veliki prsten na Kristininoj ruci bio je dokaz da su se verili.

Iako nisu u krvnom srodstvu, Bobi i Nik su odrasli zajedno. O mladiću je od njegove 12. godine brinula Vitni Hjuston jer mu je otac bio u zatvoru, a majka nije mogla da se stara o njemu. Nakon smrti Vitni Hjuston, zajedno su se uselili u njenu 1,2 miliona dolara vrednu vilu u Atlanti.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bobi se našmrkala posle Vitnine sahrane!

Vitni Hjuston ponovo zaljubljena

Vitni Hjuston otkrila istinu o sebi kod Opre Vinfri!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ćerka i usvojeni sin Vitni Hjuston ozvaničili svoju vezu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump