Danijela Vranić otišla u Dubai!

„Otišla je Danijela, nije rekla zbogom!“.

Doduše, možemo reći da je najavila svoj odlazak u Dubai, iako nam nije rekla zbogom, ali je zato njen odlazak ovekovečila ekipa

emisije „Paparaco lov“!

 

Naime, Danijelin dečko je izneo kofere iz zgrade, spakovao ih u taksi, a onda se i pevačica spustila do automobila. Uputili su se ka aerodromu, a pristigli su samo deset minuta pre poletanja aviona za Istanbul. Kako je najavljivala da putuje u Dubai, pretpostavljamo da se baš tamo i uputila, preko presedanja u Turskoj.

U kratkoj suknji, bundi i sa naočarima na licu, pevačica je izašla iz taksija i ušla na aerodrom, dok je dečko ponovo bio zadužen za kofere. Pa što bi se dama mučila, i torba je dovoljan teret.

Inače, po izlasku iz Vojnomedicinske akademije, gde se lečila na reumatološkom odeljenju zbog prekomerne težine, Danijela je izjavila da će otputovati u Dubai kako bi se odmorila.

– Ići ću u Dubai na odmor da se lepo isplivam, odmorim i pripremim izdavanje novog albuma, koji je morao da sačeka – izjavila je Vranićeva tada za „pulsonlajn“.

Verujemo da će se popularna kraljica splavova dobro odmoriti, pa će se po povratku totalno oporaviti od svega što je preživela poslednjih nedelja, kao i da ćemo uskoro čuti novi album, ali i konačno saznati šta se desilo sa tužbom zbog vožnje u pijanom stanju.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Danijela Vranić: I dalje sam ista!

Danijela Vranić priznaje krivicu!

Danijela dobija nanogvicu?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Danijela Vranić otišla u Dubai!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump