Demi poludela zbog Rijane!

Prevarene žene su najopasnije!

Glumica Demi Mur (49) je popi*dela na mlađanu pevačicu Rijanu (24) zbog toga što se tajno viđa sa njenim eks mužem Eštonom Kučerom

(34)!

 

Podsećamo, mediji u SAD već danima bruje o novoj holivudskoj vezi između Eštona i Rijane, koja je zbog njega spremna navodno i da pređe u kabalu. Da je situacija između njih ozbiljna, svedoči i podatak da je Rijana upoznala Eštona sa mlađim bratom Rorijem. Rijana je prošle nedelje viđena kako dolazi u Eštonovu kuću u Beverli Hilsu u ponoć u pratnji telohranitelja, a napustila je luksuzno imanje oko četiri sata ujutru.

Njeni prijatelji tvrde da joj je bilo muka kada je videla naslove u tabloidima o Eštonu i Rijani. Ešton i Demi su se razišli (nisu još zvanično razvedeni) krajem prošle godine, kada je otkriveno da je on nju varao tokom posete Las Vegasu.

„Ona konstantno prati tabloide i sve što se piše o Eštonu. Kada je Demi videla priče o njemu i Rijani, smučilo joj se. Bila je očajna i sigurna je da ima nešto među njima“, rekao je anonimni prijatelj glumice za magazin „Gracija“.

Prema njegovim rečima Demi je ranije olako prelazila preko veza koje je Ešton imao. Međutim, Rijana nije anonimna lepotica koju Ešton može da iskoristi za par nedelja i ode dalje.

„Zabrinuti smo jer je Demi poludela zbog Rijane. Demi na sve moguće načine pokušava da sazna detalje o njihovoj vezi. Ona još ne može da shvati da je Ešton slobodan“, dodao je anonimni prijatelj.

Demi je nedavno izašla sa rehabilitacije i njeni prijatelji i porodica su zabrinuti za njeno zdravlje.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Demi sa „klinca“ prešla na bogataša!

Demi i Ešton u bici za 290 miliona dolara!

Rat Krisa i Drejka zbog Rijane!


Tagovi: [ ]

Jedan komentar na “Demi poludela zbog Rijane!”

  • Branko
    14 aprila, 2012, 12:41

    Sta hoce ova baba??????

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump