Đuričko uhvaćen u laži!

U vreme moderne tehnologije, obmanjivanje širokog auditorijuma, naročito pred kamerama, nije preporučljivo.

Toga se nije pridržavao glumac Nikola Đuričko, koji je

najpre pred kamerama jedne televizije govorio da je sramotno što Beograd nije organizovao premijeru filma njegove holivudske drugarice Anđeline Džoli, a potom drugom emiteru dao izjavu da zapravo ništa nije pričao o tome.

– To je tako glupo. Sve je ispalo bezveze. Mislim da je sramota što mi ne možemo da organizujemo premijeru bilo čega, bilo gde i bilo kad. Možeš da imaš stav ovakav ili onakav, ali šteta je. Mislim da je šteta za ovaj grad zato što je ovo veliki grad, ovde se svašta dešava u toku jedne večeri, pa i jedna premijera sa holivudskim zvezdama nam ne bi škodila. Dovoljno sam rekao, ovo je ljuta ekskluziva – sa osmehom je izjavio Đuričko za „Šoubiz magazin“ crnogorske televizije „Vijesti“, što je zabeležila i kamera te medijske kuće. Međutim, samo nekoliko dana kasnije, pred kamerama emisije „Ekskluziv“, Nikola je izjavio da nije davao komentare o izostanku premijere filma „U zemlji krvi i meda“ u Srbiji!

– Nisam uopšte progovorio, zaista. Rekao sam pola reči, a onda su oni pisali danima stranice o tome i komentare. Eto, ja te molim da ne pričamo dalje o tome jer će opet da mi skoče fašisti na vrat – demantovao je Nikola samog sebe, očigledno zaboravivši da postoji video-zapis njegove „ekskluzivne“ izjave u kojoj ipak govori o premijeri filma, koji je označen kao antisrpski.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Đuričko žali što Anđa nije došla!

Severina i Đuričko se družili u Sarajevu!

Đuričko opet u javnosti!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Đuričko uhvaćen u laži!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump