Đuričko žali što Anđa nije došla!

U danima pompeznog premijernog prikazivanja filma „U zemlji krvi i meda“ Anđeline Džoli širom regiona.

Najpoznatiji domaći glumac koji se

pojavljuje u ovom ostvarenju Nikola Đuričko nije javno istupao, ali sada je prokomentarisao izostanak filmske ekipe prilikom projekcije u Beogradu:

 

– Sve je ispalo bezveze. Sramota je što mi ne možemo da organizujemo premijeru bilo čega, bilo gde i bilo kad. Možeš da imaš stav ovakav ili onakav, ali šteta je za ovaj grad. Ovo je veliki grad, svašta se dešava tokom jedne večeri, pa i jedna premijera sa holivudskim zvezdama ne bi nam škodila – izjavio je Đuričko za „Šoubiz magazin“ crnogorske televizije „Vjesti“.

Inače, svoje žaljenje ovim povodom prenela je svojevremeno i sama Anđelina Džoli, čiji je film označen kao antisrpski:

– Mesecima smo se dogovarali sa srpskim glumcima da dođemo i da se naša deca igraju zajedno, ali sada ima previše agresije, posebno prema meni – izjavila je Džolijeva. Novopečena rediteljka je dodala da je srpskim glumcima koji su glumili u njenom filmu prećeno zbog tih uloga.

– Znam da mnogim vašim glumcima prete, Nikoli (Đuričku) i Milošu (Timotijeviću). To je užasno, to je zločin jer su oni dobri ljudi, nisu loši samo zato što su se pojavili u jednom filmu – izjavila je Anđelina.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Đuričko uhvaćen u laži!

Anđa zna kako ljube Srbi!

Anđelini oduzimaju dete?


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Đuričko žali što Anđa nije došla!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump