Ekrem izazvao tuču u Njujorku!

„Pomozi sirotu na svoju sramotu“, glasi izreka koju sada može da iskoristi reper Ali King.

Koji je uhapšen u Njujorku kada je priskočio u pomoć prijatelju Ekremu

Jevriću, koji je u jednom baru izazvao tuču!

 

– Tuča je nastala zbog Ekrema Jevrića, koji je počeo da psuje i provocira konobaricu koja je radila u baru u to vreme. Ali King je sedeo sa Ekremom, kome je prišao jedan čovek i upozorio ga da ne vređa damu. Ipak je Ekrem i dalje nastavio da psuje i da se bahato ponaša. Počelo je naguravanje, a u odbranu Jevrića stao je i Ali King. Nastao je sveopšti metež i bilo je razmene udaraca. Ali King je optužen za nanošenje povreda i suočiće će se sa optužbama da je slomio vilicu Viliju, gospodinu s kojim se sukobio – za „Dnevni avaz“ je izjavio advokat repera Alija Kinga, koji nije promenio mišljenje i ponovo bi stao u odbranu svog prijatelja Ekrema Jevrića, sa kojim ima i duet pod nazivom „Vendi“.

– Ne bojim se nikoga i Vili slobodno može da me tuži, a ja kada ga opet vidim, lomim mu ponovo vilicu – kaže Ali King, kome se pritvor očigledno dopao.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ekrem: Vendi, ku*vo!

Ekrem: Vendi ti si moj život!

Ekrem snimio pesmu za Igbalu


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ekrem izazvao tuču u Njujorku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump