Idealna žena!

Potraga je završena! Idealna žena izgleda ovako. U pitanju je spoj najboljih aduta nekih od najlepših žena na svetu.

„Finalni proizvod“ objedinjuje sve ponajbolje kvalitete

slavnih dama, odnosno onih dama koje, prema preporuci svetskih estetskih hirurga, biraju da izgledaju upravo kao njihovi uzori s velikog platna.

Ova ilustracija koja je delo australijskog izdanja magazina „Mari Kler“ pokazuje da se savršen izgled zaista može kupiti. Ako vam se neki detalj (nos ili oči) ne dopada, promenite ga kao u igrici. Idealna žena je „sastavljena“ od obraza glumice Dženjueri Džons, očiju njene kolegince En Hatavej, nosa Natali Portman, usana Skarlet Johanson i vilice Hale Beri. Iako se ne radi o nečemu što se može srediti kozmetičkom procedurom, idealna žena je dopunjena i kosom kakvom se na javi ponosi Tejlot Svift.

Veći deo ovog idealnog izgleda može da se kreira pomoću tehnike podizanja kože lica, ali i pomoću skalpela. Primera radi, u Australiji žene godišnje troše čak 850 miliona dolara na promenu svog lica i tela. U Americi su dame 2009. godine potrošile neverovatnih 10 milijardi dolara na kozmetičke prepravke. Ilustracija idealne žene bi mogla da označi kraj potrage za onom pravom u kojoj svakodnevno učestvuje na stotine miliona muškaraca. Izgleda da će oni bogatiji ponovo biti u prednosti jer će moći da plate zahvate svojim lepšim polovinama da bi izgledale idealno.

 


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 5 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ovako izgleda savršena žena!

Najfotogeničnija žena svih vremena je…

JK: Ja sam, bre, neshvaćena žena!


Tagovi: [ ]

5 komentara na “Idealna žena!”

 • weeyooga
  28 marta, 2012, 22:58

  Ova ista Lepa Brena, nema brena za dzabe to ime ona je to jos davno ukapirala Big Smile

 • 2 maja, 2012, 10:34

  Ova priča je istinita:
  18-godišnja djevojka po imenu Andrea,mlada je i lijepa … željela je da postane dvojnica jedne slavne ličnosti…Ubijeđena da nije dovoljno lijepa,odlučila je da se poduhvatne estetskoj hirurgiji…kako bi je njeni prijatelji smatrali puno ljepšoj i privlačnijoj … .Iako ju je najbolja prijateljica Dana,pokušala da odgovori od te ideje ona je ipak,nakon mnogo razmišljana odlučila…
  Sakupljala je novac i svu ušteđevinu preusmjerila  plastičnoj operaciji Foot-In-Mouth  .Andrea je odlučila da joj doktori po svaku cijenu naprave lice kao u jedne slavne glumice… .Ali,operacija je krenula loše,pa je Andrea tokom operacija pokazala loše indikacije prema toj operaciji lica   pa je operacija prekinuta Shock .Ostala je na daljnjem liječenju u bolnici i kada se probudila iz anestezije Foot-In-Mouth   shvatila je da joj je lice i dalje isto te da operacija nije izvršena.Pala je u tešku depresiju i plakala je ..
  Nakon nekoliko dana oporavka, posjetili su je prijatelji i brinuli su o njoj kao nikada do sada… i  pokušali objasniti da je tom operacijom mogla rizikovati život IDK  i da treba biti sretna što se oporavlja.Nakon prolivenih suza….  i tuge,Andrea se u potpunosti oporavila i zavoljela je sebe što ima i dalje isto lice kao i prije operacije….  i shvatila da ipak ništa u životu nije važnije od zdravlja….  i da je ona ipak lijepa jer ima prirodno lice .
  Na te tužne dane ona je brzo zaboravila i od tada je mislila samo na svoje zdravlje.

 • 2 maja, 2012, 10:39

  Weeyooga,
  ova uopšte ne liči na Brenu.Brena ima drugačiji oblik lica i drugačije oči.
  Svakoima svoje mišljenje i ja to poštujem!  Smile

 • 2 maja, 2012, 16:44

  Ivona,a na koju slavnu ličnost je željela ličiti ta djevojka?  Yawn

 • 2 maja, 2012, 16:46

  Pa,ni ja ne znam tačno i ja sam to pročitala ne znam na koju tačno glumicu je željela ličiti.  Foot-In-Mouth

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump