Indira dočekala svetskog prvaka!

Folk pevačica nedavno je „proždrnula“ Francuze, a kako stvari stoje – ni Rusi nisu ostali imuni!

Naime, Indira Radić srela je na aerodromu boksera

Nikolaja Valujeva. Bila je toliko iznenađena njegovom visinom i građom da je u trenutku ostala bez teksta!

Kao što se može i videti na fotografiji, bokser je bukvalno dva puta veći od Radićeve, ali to nije sprečilo folkerku da mu priđe i da se slika s njim. Sudeći po Indirinom osmehu, veoma joj se dopao Nikolaj, a i nije se uplašila njegove visine.

– Indira i Nikolaj su se sreli na aerodromu, a onda se i upoznali. Ona jeste bila veoma iznenađena njegovom visinom, ali ono što ju je bukvalno oborilo s nogu jeste da Nikolaj poznaje i prati njen rad. Razgovarali su o njenoj pevačkoj karijeri, ali i o tome kako bokser podnosi sve povrede. Nisu se dugo zadržali, s obzirom na to da su žurili na let, ali verujem da će im poznanstvo ostati u sećanju – rekao je za list „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta.

Kako bismo saznali nešto više o susretu boksera i pevačice, kontaktirali smo s Indirom.

– Našla sam se na aerodromu u isto vreme kada i Nikolaj. Fascinirala me je njegova visina i morala sam da se upoznam s njim. Iako izgleda grubo, moram priznati da je veoma pristojna i zanimljiva osoba. Naravno, kako bi se videla razlika između nas dvoje, ali i da bi mi ostala uspomena, slikala sam se s njim – izjavila je za „Alo!“ Indira.

Sve u svemu, Indira i Nikolaj deluju veoma simpatično na ovoj fotografiji, on veliki, ona mala, tako da smo uvereni da će oboje pamtiti taj susret. Bar dok se opet negde ne sretnu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Igbala dočekala Ekrema na aerodromu!

Indira Radić spava sa mačkom!

Indira osniva kozmetičku liniju!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Indira dočekala svetskog prvaka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump