Isidora: „Biljana predaje deci iako se drogira!“

Iako je pre skoro 10 godina otišla s Fakulteta dramskih umetnosti, na kome je radila kao asistent.

Bjelica je opet konkurisala za rad u ovoj visokoobrazovnoj ustanovi, ali bez

uspeha!

 

Kako „Alo!“ saznaje, književnica je pokušala da postane docent na FDU, ali je odbijena:

– Isidora je bila neprijatno iznenađena kada je saznala da nije primljena. Ipak, ona je vedrog duha tako da se nije mnogo potresla zbog ovoga – kaže naš izvor, a informaciju nam je potvrdila i sama Isidora Bjelica.

-Tačno je da je naučno veće tajnim glasovima i bez argumentacije odlučilo da ne radim na fakultetu kao docent, iako je komisija upravo mene jednoglasno predložila kao jedinog izabranog kandidata. Ja sam ovako nešto i očekivala zato što sam nekada zbog istih tih ljudi odmah po magistriranju i otišla sa fakulteta, kada sam radila kao asistent. Očigledno se uprkos CV-u zbog koga me komisija izabrala ne uklapam jer ne koristim teške droge i ne poznajem Šoneta kao omiljena im profesorka – rekla je poznata spisateljica, a na naše pitanje da li aludira na Biljanu Srbljanović, Bjelica je odgovorila:

– Pa jasno je da sam mislila na Biljanu Srbljanović. Meni je sumanuto da neko ko konzumira teške droge i dalje radi na fakultetu i predaje deci. Ako hoće da šmrče, neka šmrče u svojoj kući i to joj niko ne brani, a da se neko takav drži kao pedagog i dalje i da čak nije održana ni sednica povodom toga, to mi nikad neće biti jasno. Znači li to da neko ko je na teškim drogama može da predaje deci? Pa to je strašno! Čula sam da je dobacivala neumesno kada je bilo glasanje. Ona je bez ijednog argumenta, izuzev ad hominem, bila protiv toga zbog našeg dugogodišnjeg sukoba jer sam već godinama ukazivala na to da mnoge njene izjave, uključujući one protiv Srba i Srbije (na kojima profitira godinama), liče kao da ih daje drogirana. Dakle, pitanje za ministra je zašto je nedavno obična učiteljica koja je konzumirala marihuanu procesuirana i suspendovana, a „sveta krava“, docent na FDU koji je na kokainu, nije? Pa da li je to normalno! Šta je trebalo da radim, da angažujem Šoneta kao preporuku, pa bih prošla? – rekla je Isidora za naš list i dodala da nju ovakve stvari ne dodiruju, ali ih smatra nepoštenim.

Do komentara Biljane Srbljanović nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Razvode se Isidora i Pajkić?!

Pajkić zapalio stan, Isidora u bolnici!

Pamela Anderson rekla deci za svoj sexi snimak


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Isidora: „Biljana predaje deci iako se drogira!“”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump