Ivana Selakov ima čuvara frizure!

Recept za očuvanje frizure u Srbiji pronašla je pevačica Ivana Selakov, koju je po izlasku iz frizerskog salona uhvatila kiša.

A u odsustvu kišobrana, taze

isfenirane vlasi je „branila“ mušemom!

 

U tome joj je pomogao njen frizer Peđa, koji je ovu mušemu držao iznad Ivanine glave dok ona nije stigla na bezbedno mesto – u svoj automobil.

Ivanu smo pre nekoliko dana zatekli u poznatom frizerskom salonu na Vračaru, gde se sređivala za neki javni nastup, no to nam i nije bilo toliko zabavno koliko njen izlazak iz ovog objekta. Budući da je padala sitna kiša, a put do auta nije bio baš kratak, plavokosa dama bila je domišljata i odmah se mašila mušeme, u čemu ju je njen frizer podržao. Budući da ovakvo „spasavanje“ frizure nismo još videli, najpre smo pomislili da je Ivana od šećera, pa da će se otopiti, ali shvatili smo da je mušemom štitila samo svoju kosu. I tako je pevačica uspela da sačuva frizuru neprestano gledajući da joj ni pramen ne pokisne, po principu „sve za lepotu“!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ivana Selakov lažirala raskid sa dečkom?

Ivana Selakov raskinula s dečkom!

Ivana Selakov ostavila svoj potpis na Maldivima!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ivana Selakov ima čuvara frizure!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump