Ivanović ponovo opleo po Karleuši!

Uprkos tužbi koju je protiv Ivana Ivanovića i TV „Prve“ podnela pop diva Jelena Karleuša, voditelj i dalje nastavlja s prozivkama.

Naime, čim je ugrabio pogodan trenutak,

Ivanović je u svojoj emisiji upitao svog gosta reditelja Emira Kusturicu da li zna šta sada poznata pevačica radi, a na Emirov odgovor da ne zna, voditelj je rekao kako JK piše knjigu, i to „sa šest padeža“.

– Zamisli da zna sve padeže, onda bismo znali o kome i o čemu je knjiga – rekao je Ivan. Na šta se Kusturica nadovezao i upitao zašto je ne pozove u emisiju.

– Kako posle tebe da pozovem nju? Ona hoće uživo da ide emisija, onda će hteti i da peva, a ja ne mogu da dozvolim da dva miliona ljudi pati – istakao je voditelj, pa su tako došli do zajedničkog zaključka.

– E, pa u tom slučaju reći ćeš joj da može da dođe ukoliko otpeva dalmatinsku klapu u evropskom fazonu i to pesmu „Ča je pusta Londra kontra pustom Splitu“ – rekao je Kusturica, što je u studiju izazvalo aplauz.

Dakle, Jeca je ovim putem pozvana u emisiju, ali pod uslovom da otpeva ovu pesmu, na šta je Kusturica predložio da uz nju gost bude i Svetislav Basara „pa da tako zajedno uđu u Evropu“.

Pomenutu emisiju pratila je i prozvana pevačica, a svoj stav o ovim prozivkama iznela je na „tviteru“.

„Šta se to desilo sa muškarcima? Nekada su išli u dvoboj, a sada sede i ogovaraju žene po emisijama! Muškarci koji ogovaraju žene su pi**ice!“, napisala je JK.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Karleuša: Ivan Ivanović mi postaje simpa!

Karleuša i Ivanović zajedno na aerodromu!

Ivan Ivanović opleo po Darku Laziću!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ivanović ponovo opleo po Karleuši!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump