Ivanu i Jeleni Bosiljčić podmeću tuđe dete!

Izgleda da neko ima žarku želju da na neki način napakosti porodici Bosiljčić!

U toku jučerašnjeg dana, na „fejsbuk“ profilu pod imenom poznate pevačica Jelene (Tomašević)

Bosiljčić pojavile su se slike koje je ona navodno postavila, na kojima se nalazi beba koja je predstavljena kao Nina Bosiljčić! Jelenini fanovi su odmah počeli sa komentarima kako je njena i Ivanovova beba slatka, međutim, kada smo kontaktirali s pevačicom kako bismo je pitali da li možemo da objavimo Ninine prve slike, dobili smo odgovor da je reč o „lažnoj bebi Bosiljčić“, ali i lažnoj mami!

– Jelena je još jutros videla da su internet portali postavili slike na kojima je navodno njihova beba i odmah želela da pošalje saopštenje medijima da se radi o nečijoj zloj nameri. Neko želi da zloupotrebi Jelenino ime, a i malu Ninu. Niti je to Jelenin profil niti su to slike njihovog deteta – rekao nam je pevačicin PR menadžer Ninoslav Prodanović.

Inače, pevačica je već nekoliko puta izjavila da su ona i njen suprug Ivan presrećni zbog bebe i da su tek sada shvatili koliki je to dar od boga.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ivan Bosiljčić na meti tviteraša!

Ivan Bosiljčić u akciji kupovine papira!

Ivan i Jelena proslavili „DA“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ivanu i Jeleni Bosiljčić podmeću tuđe dete!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump