Jelena Karleuša tužila Ivana Ivanovića!

Jelena Karleuša dala je juče punomoćje svom advokatu Zoranu Ateljeviću da podigne tužbu protiv voditelja Ivana Ivanovića.

I medijske kuće koja prikazuje njegovu

emisiju!

 

Povod za ovakvu odluku su već tradicionalne šale na njen račun, koje se svakog petka mogu čuti u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

– Jelena je podnela tužbu protiv TV „Prva“. Tuženi su vlasnik te televizije, direktor i voditelj Ivan Ivanović. Mislim da je nepotrebno objašnjavati zašto je tužen Ivan Ivanović jer to već svi znaju. Tužbe su ozbiljne i veoma obimne. Suma koja se potražuje kao naknada za sve biće najviša u istoriji srpskog pravosuđa, a svaki dinar, pod uslovom da sve prođe kako se planira, biće poklonjen, i to pred kamerama, deci bez roditelja – navela je pevačicina pres služba. U Televiziji „Prva“ nisu želeli da komentarišu ovaj potez.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca kod Ivana Ivanovića!

Ivanović: Karleuša liči na voštanu figuru!

Karleuša: Ivan Ivanović mi postaje simpa!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Jelena Karleuša tužila Ivana Ivanovića!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump