JK: Ja sam loša kučka!

Jelena Karleuša Tošić oseća se neshvaćeno!

Pop diva požalila se na svom „tviter“ profilu na tretman u javnosti, a negativne kritike pojedinaca pripisala je patrijarhalnom

mentalitetu – takav se bar zaključak može izvući na osnovu njenog statusa:

 

– Kada bih imala penis, aplaudirali bi mi i zvali me pravim muškarcem. Ali, ja sam žena i zato me svet zove kučkom. Ali, ja sam loša kučka, navikla sam na to – napisala je Karleuša, koja sebe očigledno smatra žrtvom dvostrukih standarda.

Time je zadala svojim pratiocima na poznatoj društvenoj mreži temu o kojoj će imati prilike dugo da razmišljaju, pošto je pevačica nekoliko sati ranije najavila da će se na neko vreme povući iz javnosti, odnosno sa interneta:

– A sad adio do novog albuma – napisala je na „tviteru“, ali su je obožavaoci očigledno nagovorili da se privremeno vrati na ovu društvenu mrežu.

Podsećanja radi, Jelena ovih dana privodi kraju snimanje desetog albuma, za koji tvrdi da će biti najbolji u njenoj karijeri. Takođe, ona je najavila i spektakularni koncert za 2012. godinu.

– Manitu, daj mi snage da konačno završim ovaj najbolji album, odradim najbolji koncert, izjavim saučešće estradi i obećavam, popiću mleko – izjavila je Karleuša u svom stilu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK na grudima istetovirala „kučka“!

Dara: Pevala sam za JK!

JK: Ovo ne pokušavajte kod kuće!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “JK: Ja sam loša kučka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump