JK za 8. mart dobila seks!!!

Pojedinim zahtevnim damama na Dan žena muškarci prosto ne znaju šta da poklone, ali to nije slučaj sa fudbalerom Duškom Tošićem.

Koji tačno zna šta njegova supruga

Jelena Karleuša hoće, pa joj je to i dao!

 

Posle više od mesec dana razdvojenosti, bračni par je slobodno vreme za sebe pronašao upravo juče, a „Alo!“ saznaje da su to vreme proveli kako i dolikuje za 8. mart – u krevetu!

– Drage moje, srećan vam 8. mart. Šta ste dobile na poklon? Ja sam dobila još jedno nezaboravno veče od svog supruga i K! – otkrila je popularna diva tviterašima i dodala:

– Meni je sa njim svaki dan praznik – napisala je Karleuša na „fejsbuku“ i okačila fotografiju svog muža, a izvor blizak pevačici ispričao nam je kako su Jelena i Duško proveli dan posle duge apstinencije:

– Njih dvoje su bili razdvojeni četiri nedelje, pošto je Duško sa Crvenom zvezdom bio na pripremama, najpre u Crnoj Gori dve nedelje, a potom isto toliko u Turskoj. On se u Srbiju vratio pre pet dana, a Jelena je u isto vreme otputovala, pa nisu imali vremena jedno za drugo. U Beograd je došla tek 7. marta. Ona i Duško su se mnogo uželeli jedno drugog, pa su požurili da nadoknade propušteno – kaže sagovornik „Alo!“ i ističe da je mladi fudbaler pravi kavaljer:

– Duško je veliki džentlmen, pa joj je upriličio romantičnu večeru i poklonio joj ogromnu korpu ruža. Decu su poslali kod Jelenine mame Divne da bi imali noć samo za sebe. Posle toga Jelena neće morati više da kači svoje usamljeničke fotografije na „tviter“ i „fejsbuk“, jer joj je Duško pružio baš ono što joj je bilo preko potrebno – sa osmehom zaključuje izvor blizak pevačici.

Posle ovako ispunjenog 8. marta, nema sumnje da će Jelena Karleuša vrcati od energije, pa će u rekordnom roku privesti kraju rad na novom albumu, koji njeni fanovi željno iščekuju!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Karleuša dobila lisice i bič za rođendan!!!

JK: Ni tri dana ne mogu bez njega!

Duško pakuje kofere za Beograd, JK za Australiju!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “JK za 8. mart dobila seks!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump