Karleuša nazvala Kustu Turčinom?!

Pridruživanje Emira Kusturice prozivkama Ivana Ivanovića na račun Jelene Karleuše reditelja je skupo koštalo.

Jer je popularna diva u svom stilu na društvenoj mreži

„tviter“ odgovorila čuvenom Kusti. Ipak, on nije želeo da se brani, već je nas zamolio da napišemo koju lepu reč u njegovu odbranu kako bismo ga spasli Karleušine ofanzive.

 

– Poslušaću Emira i kandididovaću se za predsednika. U „mojoj“ Srbiji Turci neće morati da se pozdravljaju sa tri prsta – napisala je Jelena, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dobijemo njenu potvrdu o tome da li je pod rečju Turci mislila na reditelja i pisca Emira Kusturicu, koji takođe nije želeo da prokometariše ovu Jeleninu objavu. Naprotiv, on je nas zamolio da ga odbranimo:

– Ne mogu da vam dam komentar jer će onda to prepucavanje otići u nedogled, a ja nemam vremena da se nastavljam sa ljudima. Napišite vi nešto lepo u moju odbranu – rekao nam je ljubazno Kusta, koji nije odustao čak ni kada smo mu rekli da mora najpre sam da se odbrani da bi ga drugi branili po principu „ko sebe čuva, i Bog ga čuva“, ali reditelj je ostao pri svome.

– Ne mogu, odbranite me vi. Ako budem nešto rekao, to će biti lanac koji se proteže u nedogled. Odbranite me vi pošto me volite, znam ja – kroz osmeh nas je zamolio Kusturica, a pošto se ni Jelena za „Alo!“ nije oglašavala, izgleda da smo uspeli reditelja da odbranimo od pevačice. Podsećanja radi, u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ voditelj je, kao i mnogo puta pre toga, uputio nekoliko pošalica na račune popularne pevačice, a na koje se nadovezao reditelj. Kusta je predložio Ivanoviću da pozove Jelenu pod uslovom da peva dalmatisku klapu u evropskom fazonu „Ća je pusta Londra kontra pustom Splitu“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ivanović ponovo opleo po Karleuši!

Nepoznati autor želi da ubije Karleušinog muža!

Seka nazvala Divnu Karleušu „prasicom“?


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Karleuša nazvala Kustu Turčinom?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump