Komšije isterale Natašu iz stana!

Kada Nataša Bekvalac pravi žurku, daleko se čuje! Pop zvezda ne priređuje često kućne zabave.

Ali kada je reč o rođendanu njene sestre Kristine, ona je orna za organizaciju!

Naime, pevačica je u četvrtak uveče pripremila pidžama parti povodom sestrinog rođendana u svom stanu u Novom Sadu, ali nažalost, zabava nije dugo potrajala, i to zbog komšiluka!

– Nataša je želela da baš ona Kristini organizuje žurku povodom 27. rođendana. Kako bi se ova žurka razlikovala od ostalih, Bekvalčeva je odlučila da to bude pidžama parti, što je Kristinu oduševilo – otkriva za „Alo!“ izvor blizak pevačici i objašnjava zašto je Natin plan propao:

– Taman kada su počele da luduju, žurka je morala da se prekine! Komšiluk se pobunio zbog glasne muzike i Bekvalčevoj saopštio da prekine sa zabavom ili će u suprotnom zvati policiju. Sestrama Bekvalac nije bilo prijatno, ali su na ljubazan način rekle sustanarima da će isključiti muziku. Odmah su našle rezervno rešenje i trkom se preselile u novosadsku kafanu „Kućerda na lakat“, gde su se provodile do ranih jutarnjih sati. Zna se da su one veseljaci i da neće dozvoliti da im bilo ko pokvari dobro raspoloženje i nameru da na najbolji mogući način proslave bitne datume – završava naš izvor.

Inače, sestre Bekvalac su veoma bliske i jedna drugoj često priređuju iznenađenja.

Do komentara Nataše i Kristine Bekvalac nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja jer su bile nedostupne. Verovatno su spavale nakon što su se do jutra provodile, zato im je i oprošteno!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata na tankom ledu!

Nataša Bekvalac uživa sa porodicom

Nata higijeničarka!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Komšije isterale Natašu iz stana!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump