Lukas daje sve, ali lovu ne!

Aca Lukas voli da daruje prstenje, ali ne i keš!

Ovo je zaključak koji bi se mogao izvesti na osnovu toga što je folk zvezda svojoj supruzi Sonji za 36. rođendan poklonila

zlatan prsten, tortu i cveće, ali ju je „zakinula“ za novac!

 

Naime, Lukas je svojoj lepšoj polovini u restoranu „Kašmir“ priredio rođendansko slavlje na kom su bile isključivo žene, a jedini muškarac koji je imao „smelosti“ da se pojavi bio je visoki funkcioner SPS-a Vladan Zagrađanin, inače porodični prijatelj.

– Sonjin rođendan je bio fenomenalan i svi su se odlično zabavljali, a atmosferu je dodatno podgrejao Lukas, koji se tačno u ponoć pojavio sa ogromnom korpom cveća i tortom koju je doneo za svoju suprugu. Kada je otvorila kovertu u kojoj se Lukas potpisao „žmu“, Sonja je počela da se šali s njim pitajući ga gde su pare. On se samo nasmejao i onda se latio mikrofona i već dobro raspoloženje prisutnih dama doveo do usijanja. Inače, za muziku je bio zadužen „Koktel bend“, pevala je i jedna od gošći Marina Visković, koja je takođe došla bez dečka, a slavlje je trajalo do ranih jutarnjih časova – rekao nam je izvor koji se zatekao na licu mesta.

A šta se na kraju priče desilo sa parama koje nisu bile u koverti? Opšte je poznato da je Lukas široke ruke, te nema sumnja da je svojoj supruzi ispunio sve želje. No, izgleda da njoj ništa više ne treba. Uostalom, ljubav je najveće bogatstvo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lukas proslavio izlazak albuma!

Aca Lukas izašao iz bolnice

Lukas i Sonja se brčkaju u Turskoj!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Lukas daje sve, ali lovu ne!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump