Marijana opet prosipa bisere!

Svašta se na domaćoj javnoj sceni dešavalo poslednjih meseci, ali ipak, bilo nam je nekako dosadno.

Nismo ni znali šta nam je zapravo nedostajalo dok nije

izašao novi intervju Marijane Mateus! Naime, nakon što je jedno vreme nije bilo u medijima, internacionalna kreatorka, lokalna spisateljica i višestruka raspuštenica pričala je za magazin „Hello“ i izazvala toliko smeha, ali i neverice da je možemo proglasiti za kraljicu prosipanja bisera – bez dostojne konkurencije!

A šta je to bivša supruga Miodraga Kostića Koleta i Lotara Mateusa kazivala? Krenimo redom. Govoreći o parfemu koji namerava da plasira na tržište, Marijana je rekla:

– Davno je najveća ikona mode Koko Šanel rekla: „Žena koja ne miriše je žena bez budućnosti, a vi sigurno ne želite da budete ta žena.“ To je i moja poruka svima: „Juče ne postoji, sutra je već tu“, reče diva i ostade živa!

Nakon što je definisala prezent, perfekat i futur, isto je učinila i sa parfemom:

– Čarolija parfema jeste u tome da je nevidljiv, a prisutan – izjavila je Mateusova, a potom se, komentarišući svoje kostime za film „Parada“, ponovo pozabavila omiljenim vremenskim kategorijama:

– Saradnja na tom projektu je iza mene jer za mene je sve što je bilo juče prošlost.

A za nas je verovatno budućnost! No, manimo se filozofije, logike, gramatike i ostalih tričarija i okrenimo se Marijaninoj omiljenoj temi – braku:

– Posle drugog razvoda, poželela sam da brak kao institucija ostane iza mene. Smatrala sam da je brak zastarela institucija koja samo nesigurnim ljudima daje osećaj zaštićenosti od spoljašnjeg sveta. Pošto sam već četiri godine slobodna žena, shvatila sam da je danas najveći luksuz biti svoj i sam. Budući da sam dugo imala tu privilegiju, moram priznati da mi nedostaju brak i muškarac koji se zove muž i koji je tu uvek za vas. Počinjem ozbiljno da razmišljam o ponovnom braku – mudro će Marijana, koja je već razradila plan i program za treće venčanje:

– O udaji ne razmišljam na kratak rok i ove godine ne želim da se udam, ali već sledeće da jer znam da me i treći put čeka sreća.

Nadamo se da nije mislila da je treća sreća = treći razvod? Nee, naročito kada to kaže osoba koja svoje motive ovako definiše:

– U životu se ne treba vezivati za ljude nego za cilj – poentirala je Marijana Mateus i otvorila oči svima nama koji smo uvek mislili i radili obrnuto!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marijana: Da nema Koleta, više bih radila!

Marijana: Đoković je najpoželjniji muškarac!

Marijana Mateus poslala poljupce Lotaru!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Marijana opet prosipa bisere!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump