Milan i Seve kupuju kafić za milion evra?!

Sve za svoju Seve!

Gde god da se Severina Vučković preseli, sigurno je da će uživati i imati sve što joj srce poželi, a ko bi se drugi pobrinuo za to, nego njen suprug Milan Popović. Poslednji u nizu poklona, kako „Alo!“ saznaje, biće kafić na Vračaru, i to na samo pedesetak metara od njegovog beogradskog stana, a za to zadovoljstvo moraće da odvoji oko milion evra.

 

– Kad god je u Beogradu, Milan pije piće u kafiću „Moda“ u ulici gde se nalazi i njegov stan, a sada je odlučio da ga kupi. Stupio je u pregovore s vlasnicima, dogovor je, kako sam čuo, već postignut, cena je milion evra, jedino što ne znam jeste da li su već potpisali ugovor – priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da će ovako njegova draga sa sinom Aleksandrom moći da uživa u bašti ovog lokala.

– Severina će tako moći da izađe iz stana i ode u svoj kafić. Kad poželi neko piće, samo će biti dovoljno da okrene broj i biće joj doneto u stan. Ona se ne meša toliko u Milanov posao, ali verujem da ju je ova suprugova investicija i te kako obradovala – priča naš izvor.

U želji da proverimo informaciju, pozvali smo ovaj kafić, a na telefon nam se javila jedna od radnica. Najpre smo zatražili da razgovaramo s nekim iz uprave, ali nam je saopšteno da lokal nema menadžera. Na pitanje da li je tačno da Milan Popović kupuje lokal, devojka je kroz osmeh odgovorila:

– O tome stvarno ne smem da pričam!

S druge strane, Popović se najpre nije javljao na telefon, da bi potom sam okrenuo našu redakciju. Nakon što smo se predstavili, nije hteo ni da sasluša pitanje.

– S vama ne želim da razgovaram jer ste vi mnogo bezobrazni. Da nisam džentlmen, sada bih vas oterao na jedno mesto, ali neću. Nemojte više nikada da me zovete – rekao je Popović, a odmah potom spustio slušalicu.

Džentlmenski nema šta!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seve i Milan zaljubljeni kao tinejdžeri!

Milan u Beogradu, Seve u bolnici!

Seve i Milan sa klincem krkaju ćevape!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Milan i Seve kupuju kafić za milion evra?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump