Milan „skinuo“ Olju Bećković!

Ili je shvatio da od muzike nema vajde ili je samo hteo da se oproba i kao glumac! Naime, Milan Stanković je postao privremeno Olja Bećković!

Mladi pevač je u pilot emisiji „Noćni TV projekat“ imitirao voditeljku „Utiska nedelje“, i to, prema mnogim mišljenjima, jako uspešno!

Novi format Televizije B92, čija je pilot

emisija predstavljena samo na internetu, sastoji se od vesti koje su ustvari parodija na aktuelna dešavanja u zemlji i van nje, ali i dela koji se naziva „Stisak nedelje“, očigledne parodije na Oljinu kultnu emisiju.

Milan Stanković se našao u ulozi Olje Bećković i uspešno je skinuo sve njene pokrete, ali i sam govor i poštapalice, koje su već više od decenije zaštitni znak plavokose voditeljke. Pevač obučen u crni sako, sa maramom oko vrata i kosom skupljenom u šnalu, tako da mu šiške padaju sa strane, verodostojno je prikazao i trenutak kada Olja ne zna da je u programu, pa se zbuni, njene pokrete rukama, škljocanje hemijskom olovkom, ali i razgovor s gostima. Ovog puta, Oljini, odnosno Milanovi gosti bili su Čedomir Jovanović, odnosno Anđelka Prpić, Milorad Dodik, koga glumi Marijana Mićić, ali i Anđelina Džoli, izrezana od kartona. Tema je naravno bio Anđin film, a glumci i više nego ubedljivi.

Kako bi saznali kako se Stanković osećao u koži Bećkovićeve, pokušali smo da stupimo u kontakt s njim, ali nam to nije uspelo do zaključenja ovog broja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milan Stanković sa novom frizurom!

Olja Bećković: Karleuša je ološ!

Milan Stanković neće da peva!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Milan „skinuo“ Olju Bećković!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump