Milena Ćeranić ostavila oženjenog dečka!

Iako je uporno demantovala vezu sa crnogorskim košarkašem Vladimirom Dašićem, Milena Ćeranić sada je ipak priznala da su raskinuli!

Bivša zvezda „Granda“

priznala je za „Hello“ da nije više u „zabranjenoj vezi“, te da je ponovo sama. Inače, Milenin bivši izabranik je nedavno dobio dete sa svojom devojkom. Na pitanje da li je njen bivši partner oženjen, Milena je dala sledeći odgovor.

– Ničiju sreću ne želim da kvarim. Nisam nikada bila u takvoj vezi. Ne osuđujem nikoga čiji je to izbor jer nikada se ne zna šta može meni da se dogodi. Mozak ponekad ono „želim“ registruje kao „ne želim“ – rekla je pevačica i dodala:

 

– Nismo nikad stigli do teme zajedničkog života, jer nije bilo potrebe za tim planovima. Ne dopada mi se što sam postala ljubomorna, a to je prouzrokovala daljina. Pretpostavljam da se javila usled čežnje – rekla je Milena Ćeranić.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milena Ćeranić: Imam novog dečka!

Milena: Nemanja ostaje Ćeranić!

Milena Ćeranić: Dragana folira da ima dečka


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Milena Ćeranić ostavila oženjenog dečka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump