Molder nije imao šanse, Skali voli žene!

Tajna nije tajna ako se ne otkrije! Glumica Džilijan Anderson (43), koja se proslavila kao agent Skali u hit seriji “Dosije Iks”.

Otkrila je u intervjuu za aprilsko izdanje

magazina “Out” da voli pripadnice nežnijeg pola.

 

“Eksperimentisala sam sa ženama, dugo sam gajila lezbijska osećanja”, rekla je Džilijan otkrivajući da je prvu vezu sa pripadnicom nežnijeg pola imala u tinejdžerskim danima kada se iz Velike Britanije preselila u Ameriku.

“Dugo sam bila u vezi s devojkom tokom srednje škole. Ali, nisam bila potpuno gej”, dodala je ona.

U intervjuu za popularni gej i lezbijski magazin, Džilijen je istakla da joj je prijalo to drugačije iskustvo:

“Da sam bila 100 odsto gej, sve bi bilo drugačije. Sigurno bih vodila različit život. Okolina bi mi zalepila etiketu krivice i srama, a to je velika stvar kada ste mladi. Verovatno je i to pomoglo da shvatim da više volim dečake”, kaže ona.

Džilijen, koja je u hit seriji bila uvek na ivici da se smuva s kolegom agentom Foksom Molderom, koga glumi Dejvid Duhovni, kaže da je imala brojne veze sa ženama, koje su uprkos svemu bile izuzetak, a ne zacrtano pravilo.

Džilijan je zahvaljujući ulozi u seriji “Dosije Iks” izabrana 1996. za najseksepilniju ženu na svetu. Poslednjih godina, sve više igra uloge starijih, zrelijih žena i kaže da joj to uopšte ne smeta. Uprkos svojim lezbijskim iskustvima, Džilijan se do sada udavala tri puta i ima troje dece. Najstarija je ćerka Pajper Mara (17), koju je dobila u braku sa prvim mužem Klajdom Klocom, koji je bio pomoćnik reditelja serije “Dosije Iks”. Taj brak je trajao tri godine, do 1997. Potom se 2004. Džilijen udala za Džulijana Oznana. Razveli su se 2006. Džilijen sa trećim mužem Markom Grifinsom ima još dva sina, Oskara (5) i Feliksa (3).


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK: Cenim Seve, ali niko nije imao bolji koncert od mog!

Mama Bokija 13: Moj sin voli žene

Gvinet Paltrou voli malo da cugne


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Molder nije imao šanse, Skali voli žene!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump