Mrka i Ana ne kriju ljubav!

Romantika!

U nameri da napokon saznamo u kakvoj su to tajnoj vezi Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, pozvali smo novopečeni dvojac, koji nas je, na naše veliko iznenađenje,

ponudio kafom.

 

Poziv smo, naravno, prihvatili i uverili se da između folk zvezde i ministra sve pršti od emocija, o čijoj snazi najbolje govori podatak da će Ana u već aktuelnoj predizbornoj kampanji pevati za SPS!

– Ana, kaži koliko ti mene voliš, ali budi iskrena – rekao je Mrkonjić Ani dok nas je ona kao prava domaćica u svom stanu na Vračaru posluživala kafom!

– Ja tebe ne volim, ja tebe obožavam, a to je mnogo više nego voleti te – odgovorila je ona kao zapeta puška!

Na pitanje u kojoj je fazi njihova zaljubljenost, da li između njih ima nešto više od platonske ljubavi, Ana će prva:

– On je divan, a kako vreme odmiče, ja sam njime fascinirana. On je pre svega dobar čovek, volim što želi svakome da pomogne, što je opušten. Družimo se, viđamo se privatno s prijateljima, a šta će na kraju biti, videćemo. Zašto žurite, pustite nas da uživamo.

Ni Mrkonjić ne krije svoja osećanja, ne skidajući pogled pun nežnosti s naše domaćice.

– Moram da se uozbiljim, a ne mogu. Ma Ana je čudo! Mi imamo tajnu vezu, ona je moja simpatija. Čast mi je što sam je upoznao, ona je veliki čovek, veliki umetnik, požrtvovana majka, sve je sama stvorila. Znate, ja sam oženjen, imam suprugu Dašu… Ali ko zna, videćemo šta vreme nosi, šta nam je sudbina, nikad se ne zna! Ja obožavam i Anine pesme. Moj favorit je „Veseljak“, ali ozbiljno preti da je ugrozi pesma „Treba vremena“. To je jedna vrlo emotivna pesma, ma slušam je po ceo dan u kabinetu… – dodaje ministar zbog koga je Ana voljna da svojom pesmom podrži socijaliste:

– Mislim da pevači ne treba da učestvuju u kampanji. Međutim, ako dele iste vrednosti kao SPS, a to su socijalna pravda, jednakost, zaposlenost, rado bih voleo da nam zapevaju. Ma evo odmah ću da je pitam! Ana, da li bi pevala u kampanji za koaliciju oko socijalista?

– A, zašto da ne! Vrlo rado. To ne bi bila prva kampanja u kojoj bih pevala. Ne pravim razliku između koncerta, kampanje, svadbe. To je moj posao! Dakle, rado prihvatam poziv. A posebno mi je drago da me ti to pitaš – dodaje pevačica, koja je svojevremeno potpisala „Preokret“.

Na kraju našeg susreta, Ana nam otkriva kako su se upoznali.

– Iako smo oboje javne ličnosti i imamo zajedničke prijatelje, uopšte se nismo ranije poznavali. Prvi put smo se sreli kod Šabana Šaulića 26. novembra, a drugi put na koncertu Vlade Georgieva, i to baš na Dan zaljubljenih! I evo gde smo sada. Meni je lepo, ja sam srećna i voljena žena – dodaje Bekuta, ne skidajući pogled sa svoje simpatije.

Samo neka uživaju. Treba vremena!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša i Vlada ne kriju ljubav!

Ana i Nikolija stvarno milionerke!

Bekuta posvetila pesmu Mrkonjiću!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Mrka i Ana ne kriju ljubav!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump