Nataša Bekvalac tehnološki višak!

Ukoliko ovih dana vidite Natašu Bekvalac kako na Birou za zapošljavanje predaje dokumenta, nemojte se iznenaditi, jer je nedavno ostala bez posla!

Naime, pop pevačica, koja je inače i studentkinja na Fakultetu za kulturu i medije, dobila je otkaz na Univerzitetu „Megatrend“, gde je radila u marketinškoj službi, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora.

– Nata nije kasnila na posao, nije bila neodgovorna, već je postala tehnološki višak! Grupa od osam ljudi, u koju spada i Nataša, ostala je bez radnog mesta u marketinškoj službi Univerziteta. Oni su davali sve od sebe, ali to po svemu sudeći nije bilo dovoljno, pa su nadležni odlučili da ukinu ovu službu i sve zaposlene otpuste – kaže naš sagovornik i dodaje da su se Bekvalčeva i njen doskorašnji poslodavac, rektor Univerziteta „Megatrend“ prof. dr Mića Jovanović prijateljski razišli.

– Mića je objasnio Nataši da marketinška služba nije isplativa, što je ona mirno prihvatila, s obzirom na to da joj taj posao ionako nije bio glavni izvor prihoda i da ima mnogo drugih obaveza. Rad na „Megatrendu“ ona je shvatila kao lično usavršavanje, a i Jovanović je bio zadovoljan, jer je to bila reklama za njegovu visokoobrazovnu ustanovu. Iako se projekat pokazao kao neprofitabilan, ni jedno ni drugo nemaju za čim da žale. Inače, nakon razgovora s Natašom, Mića je odluku o ukidanju marketinške službe saopštio i ostalim saradnicima – zaključuje naš izvor.

Kako bismo proverili verodostojnost navoda našeg izvora, pozvali smo Miću Jovanovića, koji je potvrdio naša saznanja.

– Cela služba od osam članova je ugašena. U toku prošle godine služba nije loše poslovala, ali je poslovala ispod očekivanog. Svi oni, uključujući i Natašu Bekvalac, dobili su otkaz, a marketing je ponovo poveren Dejanu Ranđiću, koji je prethodnih deset godina sa svojom firmom vodio odlično poslove marketinga na našem univerzitetu. Što se tiče Nataše Bekvalac, ona nastavlja svoje uspešne studije na našem univerzitetu i krajem marta braniće seminarski rad, o čemu će mediji biti obavešteni – izjavio je Jovanović.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša Bekvalac postala zaštitno lice ’Megatrenda’

Nataša poranila na posao!

Nataša Bekvalac stiže čak i do Rusije


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nataša Bekvalac tehnološki višak!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump