Nataša u vezi sa Cecinim bivšim?!

Izgleda da je nova ljubav na pomolu na našoj estradnoj sceni!

Naime, ovih dana se po dobro obaveštenim estradnim krugovima pronela vest da je pop

zvezda Nataša Bekvalac u vezi s manekenom Vladom Vuksanovićem!

 

Njih dvoje su viđeni u beogradskom klubu „Plastik“ kako uživaju u druženju jedno sa drugim, a glavni „krivac“ za njihov susret jeste Natina sestra Kristina Bekvalac, koja ih je i spojila po povratku iz Kostarike, gde je snimljen rijaliti „Survivor“.

– Proslava prve emitovane epizode bila je prilika i da se njih dvoje vide nakon upoznavanja. Bili su u klubu „Plastik“, sve vreme vidno raspoloženi. Vlada je ispratio Natu do toaleta, i tom prilikom ju je uhvatio i za ruku. U diskoteci se nisu ljubili, ali šta se po odlasku dešavalo, to niko ne zna – rekao je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta.

Kako bismo saznali šta se stvarno odigralo između Nate i Vlade, pozvali smo manekena koji priznaje poznanstvo, ali ne i vezu s jednom od najatraktivnijih pevačica na Balkanu.

– Imam devojku, tako da je to suludo komentarisati. Mi smo se samo našli u istom društvu. Svi mi iz „Survivora“, njena sestra Kristina i ona smo zajedno odgledali prvu epizodu i posle zajedno otišli da proslavimo. Samo smo bili u istom društvu – izjavio je Vlada.

Odmah smo pozvali i Bekvalčevu, koja nam je rekla svoju verziju priče.

– Izmišljotine dokonih! Vlada je tek moj poznanik i nije mi jasno čemu izmišljanje ovakvih priča bez ikakvog povoda. Istina je da smo u istom društvu gledali prvi „Survivor“, i to je sve. Lepo je vaspitan i kulturan, i to je prvi utisak koji sam mogla steći u razgovoru s njim. Cela ova iskonstruisana priča stvarno je besmislena – rekla je Nataša Bekvalac.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša Bekvalac pevala u gej klubu!

Kristina Bekvalac ponovo u vezi sa Vladom

Nataša Bekvalac sa bivšim na večeri!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nataša u vezi sa Cecinim bivšim?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump