Nikola i Sonja se venčali u Dubaiju!

Ljubav iznad svega!

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Lazetić pre nekoliko dana na odmoru u Dubaiju zakleo se na večnu vernost svojoj devojci Sonji Marić, sa kojom je više od dve godine

bio u vezi.

 

Ovaj čin, doduše, nije iznenađenje, s obzirom na to da je par pre nekoliko meseci najavio da će izgovoriti sudbonosno „da“, a izvor blizak fudbaleru rekao je tada da oni od venčanja neće praviti veliku feštu. To se ispostavilo kao tačno, jer se par venčao u intimnoj atmosferi, daleko od Beograda.

– Sonja i Nikola želeli su da sudbonosno „da“ izgovore daleko od očiju javnosti. Venčanje je bilo bez pompe, baš kako su želeli, a planiraju da za najbliže prijatelje organizuju i neku žurku u Beogradu. Boravili su u hotelu „Armani“ i utisci su im predivni. A čini mi se da se sada još više vole – rekao je za naš list izvor blizak poznatom paru.

Koliko su im osećanja snažna, sportista i privatna preduzetnica pokazali su i preko društvene mreže „fejsbuk“.

„Volim svoju ženicu!“, napisao je fudbaler tokom odmora, a sveža gospođa Lazetić je uzvratila komentar:

„Svako ima nekog koga voli. Ja imam tebe, ti imaš mene“, napisala je Sonja.

Oni su još obnarodovali da su se divno provodili, da su se vozili brodićem, kao i da su pratili teniske mečeve. A najavili su i da će 15. aprila opet otići u Dubai, jer im se ovaj grad dopao kao nijedan do sada.

U želji da čujemo komentar taze supružnika, pozvali smo ih, ali su ostali nedostupni za komentar.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pevač i voditeljka se venčali na Maldivima

Aca Lukas i Sonja Šašić se venčali!

Nikola i Bojana uživaju u Njujorku!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nikola i Sonja se venčali u Dubaiju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump