Pop pevačica išla na liposukciju

Nova, vidno stesana figura pop pevačice Katarine Ostojić nije rezultat rigorozne dijete i napornih treninga u teretani, već plastične hirurgije!

Kako saznaje „Alo!“,

Kaja je pre mesec dana rešila da se podvrgne tretmanu liposukcije, ali i da promeni oblik svoje zadnjice, tako što je izvađeno salo premestila u guzu, kako bi ona bila lepše oblikovana!

 

– Kaja je pre mesec dana otišla u jednu privatnu kliniku jer je žarko želela da dotera liniju, kao i da preoblikuje telo. Tamo joj je najpre urađena liposukcija, odnosno isisavanje masti iz stomaka i butina. Međutim, tu nije bio kraj intervencijama, pošto su joj izvađene masne naslage stavljene u zadnjicu. Na taj način joj je guza podignuta i postala je trćasta, što je ona oduvek želela – priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor blizak Ostojićevoj i dodaje da je čitav zahvat i postoperativni tok protekao u najboljem redu.

– Za nekoliko dana je napustila bolnicu i već se vratila u normalne tokove. Svi su još tada primetili da je drastično smršala, ali je Kaja svima govorila da je njena nova figura rezultat stroge dijete. Samo njeni najbliži prijatelji znaju istinu, a kako nije preterala s veličinom zadnjice, malo ko je i primetio da njena pozadina sada ima drugačiji oblik. Kaji je najvažnije od svega da je njen dečko Džunior Džek oduševljen kako sve to izgleda – zaključuje naš izvor.

Odmah nakon oporavka, pevačica je snimila spot za pesmu „Ljubav ne postoji“, tako da će za nekoliko dana svi imati priliku premijerno da pogledaju Kajinu novu guzu i figuru iz snova.

U želji da proverimo naša saznanja, kontaktirali smo s Ostojićevom, koja nije potvrdila, ali ni demantovala da je za njen novi izgled zaslužan estetski hirurg, nego je samo šaljivo poručila:

– Nisam kriva ni za šta.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pop pevačica izgubila mobilni telefon

Pop pevačica u Maleziji dobila gmizavca

Katarina Ostojić smršala 10 kilograma!


Nema komentara na “Pop pevačica išla na liposukciju”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump