Prehlada sprečila susret Cece i Jece!!!

Baš im se ne da!

Dugoočekivani susret Svetlane Ražnatović i Jelene Karleuše Tošić opet je odložen – sada iz zdravstvenih razloga! Naime, Ceca i Jeca se juče ujutru u 10 časova nisu

pojavile u Prekršajnom sudu u Beogradu, već su poslale svoje advokate, koji su ih, kako red nalaže, stručno opravdali.

 

Advokatica Svetlane Ražnatović, koja je inače tužila Karleušu zbog navodnih uvreda i kleveta iznetih u otvorenom pismu na „fejsbuku“, pred sudiju je izašla sa argumentom da se njena klijentkinja na ovom ročištu nije pojavila zbog prehlade. Međutim, lekarsko uverenje nije donela, na šta je sudija dao rok od tri dana da se ono napismeno dostavi, što je i obećano. Ražnatovićeva je preko advokata zamolila da se suđenje odloži, kao i da se do tada ne ispituju svedoci koji, kako je advokatica rekla, mogu da posluže u daljoj istrazi ovog slučaja.

Međutim, Jeca je bila bolje pripremljena, pa su tako njeni advokati u sud doneli lekarske doznake kojima je potvrđeno da su joj se dan pred suđenje deca razbolela, pa je to bio razlog njenog izostanka sa „časa“.

Sudija je predložio da sledeće ročište bude 14. juna, ali kada mu je predočeno da je Svetlani Ražnatović baš tada rođendan, opet je došlo do pomeranja termina. Na taj način je izbegnuto da Ražnatovićevoj prva čestita upravo Karleuša! Nakon ove konstatacije, sledeće suđenje zakazano je za 19. jun, kada će se, kako advokati kažu, obe zvezde pojaviti i konačno reći šta imaju.

Hajde i to čudo konačno da vidimo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Internet rat Cece i JK!

Ceca najavila turneju, Jeca okačila pesmu!

Mili digao ruke od Cece?


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Prehlada sprečila susret Cece i Jece!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump